9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Intuiţia vă este de folos în ceea ce priveşte problemele legate de carieră. Poate că v-aţi trasat câteva linii generale pe care ar trebui să mergeţi, iar astăzi totul pare mai clar. Păstraţi o doză de circumspecţie. Nu vă grăbiţi să acţionaţi, nu luaţi decizii pripite. Folosiţi-vă atât inteligenţa, cât şi intuiţia ca să evaluaţi obiectiv situaţia şi faceţi mişcările la momentul potrivit.

 
  Taur
S-ar putea să vă decideţi să încercaţi ceva nou, la care visaţi de multă vreme. Nu v-aţi mai făcut o bucurie de mult, aşa că nu ezitaţi. Gândiţi-vă însă şi la aspectele financiare. Tensiunile din ultima vreme încep să-şi facă efect. Nu exageraţi, încercaţi să eliminaţi stresul: câteva minute de relaxare sau o plimbare prin parc vă vor ajuta să priviţi viitorul cu seninătate.

 
  Gemeni
Dintr-odată vi se va părea că lucrurile o iau razna, toate întâmplându-se în acelaşi timp. Aveţi grijă la ce vă doriţi, este posibil să se îndeplinească. Ziua de azi începe ca oricare alta. Cu toate acestea, consecinţele alegerilor pe care le veţi face se vor resimţi mult timp de acum încolo. Aveţi grijă la semne: ele sunt acolo dacă ştiţi unde şi cum să vă uitaţi. Evitaţi impulsurile necontrolate şi gândiţi-vă bine înainte de a lua o hotărâre majoră.

 
  Rac
Priviţi dincolo de aparenţe, deoarece cunoaşterea şi adevărul sunt de multe ori ascunse. Nici o acţiune nu este lipsită de risc, iar uneori trebuie să vi-l asumaţi. Dificultăţile cresc mai ales atunci când intervin sentimente puternice. Nu vă va fi uşor, dar trebuie să luaţi o decizie. Chiar dacă sunteţi bârfit de colegi, nu daţi atenţie, căci n-aţi face decât să amplificaţi zvonurile. Mai bine vă vedeţi de viaţa dumneavoastră.

  Leu
O să auziţi multe zvonuri. Deşi pot să aibă un sâmbure de adevăr, de obicei acesta este ascuns foarte adânc, prin urmare acţionaţi cu înţelepciune. Este dreptul dumneavoastră să fiţi interesat de banii pe care-i câştigaţi şi, mai mult, este chiar bine, mai ales în contextul actual. Din păcate, nu toţi cei din jur vor privi lucrurile în acelaşi fel.

  Fecioară
Poate că ar trebui să vă treceţi în revistă viaţa de până acum. Sunteţi mulţumit sau simţiţi că nu merge ceva cum trebuie. Niciodată nu este prea târziu pentru a schimba lucrurile. Aveţi norocul să intraţi într-o perioadă fastă; trebuie doar să nu uitaţi care vă sunt ţelurile. Nu vă sfiiţi să le spuneţi oamenilor din jur ce aşteptaţi de la ei.

  Balanţă
Sunteţi tentat să vă lăsaţi atras de lucruri superficiale, de o relaţie fără sorţi de izbândă. Dacă veţi privi lucrurile la rece, poate vă veţi alege altfel calea. Nu vă ajută să vă raportaţi doar la cei care au avut succes. Norocul se poate răsturna foarte repede. Gândiţi-vă la cei care o duc mai rău decât dumneavoastră şi aşteptaţi cu încredere, căci nu veţi regreta!

 Scorpion
Trebuie să aveţi răbdare, căci nimic nu se întâmplă peste noapte. Dacă veţi da dovadă de perseverenţă, vă veţi apropia de ţelul dorit. Chiar dacă este o perioadă mai grea, nu renunţaţi la visurile dumneavoastră. Perioada imediat următoare va fi mai puţin favorabilă din punct de vedere al sănătăţii. Se impune o schimbare a stilului de viaţă.

 Săgetător
Astăzi, poate mai mult decât oricând, trebuie să vă amintiţi cine sunteţi şi ce vă doriţi. Dacă veţi privi cu înţelepciune, vă veţi găsi drumul. Veţi fi preocupat de felul în care arătaţi şi veţi dori să petreceţi cât mai mult timp cu cineva la care ţineţi în mod deosebit. Aveţi grijă, se apropie schimbări şi trebuie să vă pregătiţi din timp. Gândiţi-vă puţin la propriile capacităţi şi posibilităţi.

  Capricorn
Dorinţa de libertate se va face simţită foarte puternic astăzi. Deşi în faţa sarcinilor de zi cu zi v-aţi reprimat-o, s-ar putea să vă hotărâţi până la urmă să vă călcaţi pe inimă şi să faceţi ceva neobişnuit. Nu este uşor, dar va merita efortul. O întâlnire neaşteptată poate să vă ajute să ieşiţi din rutină.

  Vărsător
Lucrurile neînsufleţite par să se revolte. Calculatorul merge mai greu, telefonului i se termină bateria atunci când aveţi mai mare nevoie de el, liftul se blochează. De fapt, toate acestea vă trădează starea de spirit. Încercaţi să o luaţi mai uşor. În această săptămână aşteptaţi-vă să vă reamintiţi cu mult mai multă pregnanţă unele dezamăgiri din trecut, dar cu toate acestea trebuie să mergeţi mai departe şi să vă trăiţi viaţa.

  Peşti
Vă aşteaptă în curând o călătorie din care vă veţi întoarce schimbat. De dumneavoastră depinde ca schimbarea să fie în bine. Chestiunile legale sunt clar de partea dumneavoastră astăzi, dar nu uitaţi să citiţi, totuşi, documentele înainte de a le semna. Stresul din ultima perioadă ar fi trebuit să vă convingă că trebuie schimbat ceva. Nu mai puteţi continua aşa, altfel veţi avea de suferit pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS