19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAdam şi Eva, faţă în faţă

Adam şi Eva, faţă în faţă

Ce ascund bărbaţii…

Domnii încearcă să ascundă deseori diverse aspecte ale vieţii lor pentru ca femeile să nu-i considere vulnerabili.

Femeile îşi doresc să intre în mintea bărbaţilor şi să afle ce secrete păstrează aceştia cu sfinţenie doar de dragul reputaţiei de reprezentanţi ai sexului puternic.
Bărbaţii susţin că văd întotdeauna cu ce se îmbracă partenera lor, chiar dacă nu afirmă sau nu fac vreo observaţie în acest sens. Tocmai de aceea, domnii spun că ar fi bine ca femeile să îşi adapteze ţinuta în funcţie de activitatea sau de evenimentul la care urmează să participe. Bărbaţii remarcă dacă ţinuta nu este potrivită cu ocazia, dacă, de exemplu, o femeie poartă un colier de perle la o petrecere „destrăbălată“ sau dacă se încalţă cu pantofi cu toc pe stadion.

Pasiunea pentru sport, o dilemă pentru doamne

Dacă tot vorbim de stadion şi de activităţi sportive, trebuie să precizăm că domnii sunt de părere că femeile nu vor înţelege niciodată obsesia sexului puternic pentru sport. Domnii recunosc că există şi femei care iubesc sportul, dar sunt convinşi că nici una nu le poate împărtăşi ori înţelege pasiunea pentru sport.

Prea mult strică…

Domnii afirmă cu convingere că machiajul excesiv strică farmecul unei femei. Mulţi bărbaţi apreciază frumuseţea naturală şi admiră un machiaj bine aplicat, fără exagerări. Ei spun că o femeie nu ar trebui niciodată să se machieze excesiv. Nu apreciază prea multe produse de machiaj puse de-a valma, prea multe culori sau o tehnică de machiaj exagerată. Bărbaţii spun că după o noapte petrecută alături de o femeie, nimic nu este mai dizgraţios decât să vadă machiajul acesteia stricat şi întins pe toată faţa

Alcoolul nu este pentru doamne

Consumul de alcool în cantităţi exagerate se află şi el pe lista de „aşa nu“. O femeie beată este o imagine absolut neplăcută, mai ales că, de multe ori, alcoolul transformă o persoană în una de nerecunoscut. Domnii spun că băutul excesiv, mai ales la prima întâlnire, este de neconceput. Într-o relaţie, alcoolul trebuie „implicat“ picătură cu picătură. Un pahar cu vin servit pentru dezmorţirea atmosferei este acceptabil, dar important este să nu se exagereze. Bărbaţii recunosc însă că sfatul este valabil şi în cazul lor.

Implicarea şi nesiguranţa, puncte nevralgice

Bărbaţii recunosc fără inhibiţii că se tem de angajamente. Pentru un bărbat, a se dedica unei relaţii înseamnă recunoaşterea faptului că femeia de lângă el este perfectă şi că nimeni altcineva nu mai contează, că şi-a găsit sufletul pereche. O astfel de decizie este un semn de maturitate şi bărbaţii recunosc faptul că în cazul lor procesul de maturizare durează mai mult şi este mai complicat.

Gelozia, boală grea

Până acolo îşi face apariţia gelozia, care, spun domnii, este generată tocmai de nesiguranţă. Dacă un bărbat simte că nu o merită pe femeia de lângă el sau dacă este de părere că nu este suficient de bun pentru ea, atunci el devine foarte gelos şi se teme că o va pierde în favoarea unuia mai bun. Pe de altă parte, domnii spun că „se mai întâmplă“ să se folosească de gelozie doar pentru a suscita interesul unei femei.

„Eşti nebună…“

Cu ruşine, domnii recunosc că, de multe ori, le trece prin cap ideea că femeile sunt „nebune“, dar, spun ei, este un mecanism de autoapărare. Li se pare că, dacă ei cred asta, lucrurile se simplifică. Pentru ei. Spunând că „toate femeile sunt nebune“, ei cred că nu mai este nevoie să analizeze prin prisma raţionalului toate gesturile şi reacţiile femeilor, pentru a nu o lua razna cu tot felul de teorii ale conspiraţiei. Domnii se scuză, spunând că nu cred cu adevărat că femeile sunt duse cu pluta, dar că spun asta pentru a nu mai fi nevoiţi să interpreteze toate gesturile doamnelor şi să trăiască liniştiţi dragostea.

Şi bărbaţilor le plac dulcegăriile

Domnii spun că şi lor le plac îmbrăţişările, la fel ca şi femeilor. Deşi nu s-ar spune, bărbaţii se simt liniştiţi şi fericiţi când stau cu femeia iubită în braţe, în intimitatea unei camere luminate de lumânări, unde ambientul este completat de o muzică bună. Domnii spun că este un sentiment foarte plăcut să stea pur şi simplu şi să asculte respiraţia persoanei iubite în amurg sau la răsăritul soarelui. Se pare că şi lor momentele de tandreţe le trezesc un sentiment de siguranţă şi de încredere în persoana de lângă ei.

Terapie prin shopping şi pentru bărbaţi

Bărbaţii se laudă că şi ei au obiceiul de a încerca să treacă peste o despărţire sau peste un moment prost mergând la cumpărături. Şi pentru ei, la fel ca şi pentru femei, sentimentul dat de purtarea unor haine noi este special. Domnii spun că, în ceea ce îi priveşte, mersul la cumpărături are şi un aspect social, pentru că de obicei aceste şedinţe de terapie prin shopping sfârşesc la o bere cu băieţii.

Sex pe plajă? Mai bine bere..

Marea este un loc romantic, recunosc şi bărbaţii, dar aceştia preferă plaja sau faleza, şi nu pentru momente intime, ci mai degrabă pentru băut. Cu toate că mereu afirmă că sunt duri şi că nu le e teamă de nimic, domnii nu s-ar încumeta să facă sex în apa mării – acolo mişună tot felul de creaturi, care mai de care mai ciudate. Nici măcar ideea de a face sex pe plajă nu le surâde – locul este prea puţin confortabil, iar nisipul nu se compară nici pe departe cu un pat. Pentru domni, ideea de sex la mare se rezumă la un loc intim, închis, de unde, eventual, să se audă zgomotul valurilor. Bărbaţii sunt foarte categorici în această privinţă: pe plajă se merge pentru bere, nicidecum pentru sex.

Secretele ei

Femeile vorbesc mult. Din păcate însă pentru domni, lucrurile cu adevărat interesante nu le vor fi niciodată dezvăluite.

După cum se ştie şi s-a demonstrat chiar şi ştiinţific, doamnele vorbesc mult. Uneori, chiar prea mult. La fel de adevărat este însă că există o grămadă de lucruri interesante, pe care reprezentanţii sexului tare au slabe şanse să le afle de la partenerele lor. Acestea gânduri sunt păstrate la loc sigur, fiind cele mai intime secrete ale lor, despre care femeile nu ar vorbi nici în ruptul capului. Revista pentru bărbaţi Maxim a dorit să vină în ajutorul cititorilor săi, dezvăluindu-le câteva dintre secretele reprezentantelor sexului frumos.

Teama de a fi părăsite

În opinia redactorilor de la Maxim, toate femeile sunt obsedate de gândul că într-o zi ar putea fi părăsite pentru una mai frumoasă. Ba, mai mult, autorii sunt convinşi că nici o femeie de pe planetă nu s-ar duce la partener să îi facă următoarea mărturisire: „Iubitule, această femeie este de o sută de ori mai frumoasă decât mine. Chiar şi eu m-aş părăsi pentru ea, dacă aş putea. Cu toate acestea, interesul evident pe care îl ai pentru ea mă sperie, pentru că mi se pare că asta înseamnă sfârşitul relaţiei noastre. Şi pentru că te iubesc atât de mult, pur şi simplu numai acest gând mă distruge. Iartă-mă că plâng“.

Două mâini dibace

Femeile sunt mult mai îndemânatice decât afirmă. În plus, înainte de a monta o poliţă, spre deosebire de bărbaţi, au bunul obicei să citească instrucţiunile. Cu toate acestea, dacă au un bărbat prin preajmă, adoptă o faţă tristă, clipesc un pic din gene şi se arată neputincioase în faţa unei asemenea încercări. Şi asta din două motive. „În primul rând, în zilele noastre nu mai există prea multe ocazii pentru un bărbat să arate atât de «masculin» ca un muncitor în construcţii. Montatul unei poliţe este, de exemplu, o astfel de ocazii. În al doilea rând, montatul unei poliţe chiar necesită efort“, spune Maxim.
Există multe teorii conform cărora femeile ar căuta un partener care să semene cu tatăl lor. Însă, nici o doamnă nu ar recunoaşte cu plăcere aşa ceva.

Sex pentru toată lumea

Potrivit unui studiu german, 70 la sută dintre femei recunosc că se uită cu plăcere la filme erotice. Potrivit revistei Maxim, opt la sută dintre doamne au nevoie de o doză zilnică de filme sexy pentru a se simţi împlinite. În opinia autorilor articolului, puţine dintre ele ar recunoaşte aşa ceva, dintr-un motiv simplu: „Pentru că altfel bărbaţii ar dori să se uite împreună la filme. Şi asta nu se poate, pentru că atunci doamnele ar fi geloase pe actriţele care au reuşit să le excite partenerii“.

Banii, eterna problemă

V-aţi întrebat vreodată de ce bărbaţii „burtoşi“ au lângă ei cele mai mai frumoase femei? Răspunsul este simplu, au un cont gras la bancă, iar femeile îşi doresc alături un astfel de „exemplar“. Sau, aşa cum scrie Maxim: „bărbaţii bogaţi îşi doresc, la fel ca orice om, să fie iubiţi pentru caracterul lor. Mult mai important este însă că el este romantic. P.S.: Cel mai romantic lucru este o vacanţă pe un iaht în Caraibe“.

Plăcerea flirtului

În opinia psihologului Karl Grammer, femeile „emit“ semnale „de interes“ faţă de un reprezentant al sexului tare, chiar şi atunci când nu sunt atrase de acesta. Chiar şi atunci când un bărbat le este antipatic, ele se joacă un pic cu părul, îşi dau capul pe spate etc. Motivul ne este explicat de articolul din Maxim: „Există motive absolut inconştiente pentru a flirta, care nu au nimic de-a face cu sexul. De exemplu, mila, avantaje la muncă, bună dispoziţie, gelozie, a uitat portofelul acasă“.

Planul B

Potrivit unui sondaj recent, 60 la sută dintre doamne şi 51 la sută dintre bărbaţi sunt de părere că pot exista prietenii platonice între un bărbat şi o femeie. Cu toate acestea, pentru Maxim, în cazul unor astfel de prietenii, de cele mai multe ori „unul dintre cei doi îşi doreşte mai mult. Celălalt îl ţine pe aproape, pentru zilele mai proaste. Toate părţile cunosc planul B. În afară de partenerul actual. Şi, atâta timp cât planul A funcţionează, ar fi mai bine ca lucrurile să rămână aşa“.

Trecut şi prezent

Mai multe studii au confirmat că unii dintre foştii parteneri mai ţin legătura. „Dacă aţi fi ştiut, doar aţi fi fost gelos. Şi asta, bineînţeles, fără motiv. Aşa că mai bine: Pssst!“, scrie Maxim.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII