10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Dragostea trebuie să aibă şi o dimensiune raţională, altfel vă veţi pierde capul şi nu veţi mai gândi limpede. O iubire pasională nu v-ar ajuta cu nimic, de aceea ar fi bine să ascultaţi sfaturile celor mai maturi, care vă atrag atenţia asupra unor aspecte pe care dumneavoastră, furat de pasiune, nu le remarcaţi.
Dacă părinţii vă spun că vă aruncaţi într-o direcţie riscantă, să ştiţi că au dreptate, ca atare deschideţi bine ochii înainte de a vă îndrăgosti.

 
  Taur
Dacă ziua de azi e banală şi nu aduce nimic interesant în program, vă puteţi concentra asupra unor evenimente care vor veni. Vă puteţi pregăti în voie, fără să vă distragă nimic altceva atenţia, folosind astfel cu spor timpul pe care îl aveţi la dispoziţie până la momentul anunţat. Aşteptaţi cu mult interes perioada imediat următoare, ca atare ziua aceasta va trece foarte repede tocmai pentru că nu îi acordaţi prea multă atenţie.

 
  Gemeni
Vă apucaţi serios de treabă, fără să mai pierdeţi vremea cu fleacuri. Vă aplecaţi asupra unui singur scop, cel mai important, şi nu vă lăsaţi până nu faceţi progrese vizibile în acest sens. Nimic nu vă va abate gândul de la ceea ce v-aţi propus, iar energia combinată cu voinţa şi concentrarea vor duce la rezultate dintre cele mai bune.
Aveţi de ce să fiţi mândru de dumneavoastră, pentru că duceţi la îndeplinire un proiect deloc banal, care va avea efecte pe termen lung în viaţa dumneavoastră.
 
  Rac
Fiţi prudent în afaceri, pentru că un exces făcut acum poate avea efecte grave pe termen lung asupra bugetului propriu. Chiar cu riscul de a fi considerat obsedat de bani sau cel mai zgârcit om din lume, trebuie să faceţi economii la sânge, pentru că în joc este situaţia dumneavoastră materială. Nu daţi bani cu împrumut şi încercaţi să nu cheltuiţi peste măsură astăzi, limitându-vă la strictul necesar. Nu aveţi neapărată nevoie de acel obiect care vă atrage în vitrine, deci treceţi mai departe fără să intraţi în magazin!

  Leu
Fiţi atent la deciziile cu tentă financiară pe care le luaţi azi, pentru că aţi putea face o greşeală, investind într-o direcţie ce se va dovedi nerentabilă. Dacă dumneavoastră nu ştiţi ce să faceţi cu banii de care dispuneţi, mai bine întrebaţi un specialist în domeniu, care să vă ghideze în direcţia optimă. O discuţie cu un consultant financiar sau bancar v-ar lămuri, ca să puteţi investi cu cap, fără riscul de a pierde ceva.

  Fecioară
O neglijenţă de o clipă poate avea efecte grave pe termen lung, tocmai de aceea nu trebuie să faceţi nimic la voia întâmplării. Atenţia dumneavoastră trebuie să fie mărită, pentru că treceţi prin momente aparent minore, dar cu factor mare de risc şi, dacă luaţi totul în glumă, cu gândul că pe dumneavoastră nu vă poate afecta, tocmai aşa faceţi greşeli. Nu vă lăsaţi influenţat de persoane superficiale sau mediocre din anturajul dumneavoastră, care vă pot face să trataţi lucrurile importante cu un dram de nepăsare.

  Balanţă
Nu aveţi încredere în informaţiile care ajung la urechea dumneavoastră, mai ales dacă primiţi şi influenţe din afară. Şeful spune una, dumneavoastră spuneţi alta, deci cum trebuie procedat în asemenea situaţii? Puneţi mâna pe carte şi căutaţi soluţia optimă, profesionistă, ca să nu greşiţi cumva, pentru că oricum şeful abia aşteaptă să vă tragă la răspundere. Dar şi datele pe care le adunaţi din sursele dumneavoastră de informare sunt contradictorii, tocmai de aceea sunteţi într-o mare derută.

 Scorpion
Sunteţi de-a dreptul dificil astăzi, pentru că, de fiecare dată, lumea vă găseşte în alte toane. Acum sunteţi amabil şi simpatic, stând de vorbă cu calm cu oricine, acum vă sare ţandăra şi răspundeţi cu agresivitate, de parcă aţi avea ceva împotriva tuturor. Încercaţi să vă controlaţi reacţiile, pentru a nu deranja pe nimeni cu asemenea atitudine contradictorie. Ar fi păcat să jigniţi un prieten cu o vorbă în vânt sau cu o glumă nesărată.

 Săgetător
Discutaţi între patru ochi cu un coleg care are un pont bun de oferit, cu condiţia să nu îl mai spuneţi la nimeni. Ce vă faceţi dacă nu vă puteţi abţine şi bateţi după aceea toba? Îl veţi dezamăgi, aşa că învăţaţi să fiţi discret, mai ales dacă informaţia pe care v-o împărtăşeşte ar fi în avantajul dumneavoastră. N-aţi vrea să descoperiţi, mai târziu, că ideea a fost preluată de alţii, iar dumneavoastră aţi pierdut şi încrederea amicului, şi şansa de a pune în practică soluţia oferită.

  Capricorn
Simţiţi ceva special pentru unul dintre prietenii dumneavoastră, descoperind nu numai că există o legătură mentală foarte puternică între voi, ci şi nişte afinităţi. Vă plac aceleaşi lucruri, vă regăsiţi liniştea în aceleaşi locuri, deci e mai mult decât o prietenie între voi. Totuşi, compatibilitatea voastră de acum e trecătoare. Curând veţi începe să descoperiţi şi diferenţele dintre voi, asemănările pălind în intensitate.

  Vărsător
Nu luaţi azi decizii, pentru că sunteţi într-o pasă emoţională extrem de fragilă şi mâine aţi putea regreta alegerea făcută. Dacă acum decideţi să o luaţi într-o anumită direcţie, vor sosi atâtea comentarii contrare după aceea, încât vă veţi da seama că v-aţi pripit şi că aţi ales o cale doar sub imperiul emoţiei de moment, care uneori poate fi amăgitoare. Lăsaţi să scadă senzaţia de acum, pentru că după ce trece valul, veţi raţiona mult mai limpede.

  Peşti
Nu sunteţi prea mulţumit de viaţa dumneavoastră sentimentală, ceva lipseşte din inima dumneavoastră pentru a putea spune că vă simţiţi iubit cu adevărat. Dacă nu există cineva drag în viaţa dumneavoastră, azi singurătatea devine sufocantă. Dacă aveţi un partener, acesta vă va da motive de supărare. Nu răspunde aşteptărilor dumneavoastră, dialogul e sărac şi alunecaţi spre pesimism şi tristeţe. Nu prea se poate discuta cu dumneavoastră, pentru că insatisfacţiile sentimentale devin mai puternice decât orice altceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU