10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Alfie, calul cu mustaţă
Alfie, un cal din Marea Britanie, este mândrul posesor al unei mustăţi stufoase, care l-a transformat într-o vedetă în ţara sa. El are zece ani şi se află într-o crescătorie din Bitton, districtul Gloucestershire, din Marea Britanie. Calul este atât de „mândru“ de look-ul său, încât, ori de câte ori cineva se apropie ca să îi atingă mustaţa, se agită şi o ia imediat la fugă. În opinia stăpânei sale, Justine Greenslade, armăsarul se teme că cineva ar putea să îl lase fără podoabă. „Pare foarte mândru de aspectul său, iar dacă cineva are de gând să se apropie de mustăcioara lui, fuge câţiva kilometri“, a povestit aceasta.
Mustaţa nu este un lucru obişnuit la cai, însă nu este exclus ca Alfie să nu fie singurul armăsar cu o astfel de podoabă. De altfel, la începutul acestei luni, fotograful Wolkenstein a realizat o expoziţie în care a prezentat o serie de poze cu cai cu „coafuri“ speciale, realizate de un frizer profesionist. Pentru fiecare tunsoare, hair-stylistul a avut nevoie de patru ore de muncă.  

Ronnie Wood, la altar cu o puştoaică
Ronnie Wood, chitaristul trupei britanice Rolling Stones, a decis să oficializeze relaţia cu iubita sa, rusoaica Ekaterina Ivanova, de 20 de ani. Rockerul, de 62 de ani, le-a mărturisit apropiaţilor că, de când a cunoscut-o pe chelneriţa originară din Rusia, „a prins din nou chef de viaţă“. Până la căsătoria cu noua sa parteneră, Ronnie trebuie să divorţeze de Jo Wood, care i-a fost soţie timp de 23 de ani. „Jo a crezut tot timpul că acesta era doar un flirt care se va termina repede. A făcut eforturi mari pentru a rămâne în bune relaţii cu Ronnie. Dar lucrurile nu s-au îndreptat între ei, iar el este hotărât să rezolve orice dispută la tribunal“, a povestit un apropiat al familiei. În ceea ce o priveşte pe viitoarea mireasă, aceasta a declarat recent că are o relaţie cu Ronnie nu pentru banii lui, ci pentru că îl iubeşte. „Mă face fericită, e amuzant. Există multă căldură între noi când suntem împreună. Suntem ca două piese de lego care se potrivesc perfect“, a mărturisit tânăra rusoaică.

Casă din gunoaie
Turiştii care ajung în regiunea franceză Picardia au de acum ocazia să viziteze o casă deosebită, realizată din gunoaie. În urmă cu 50 de ani, ciudata locuinţă era refugiul unui vagabond. Cu timpul însă, Bogdan Litniansky,  un ucrainean care şi-a părăsit locurile natale în anii ‘30, mutându-se în Franţa, a transformat vechea casă abandonată într-un mic muzeu al gunoaielor, realizat din sticle, oglinzi, geamuri, jucării şi televizoare. În plus, în mica grădină din apropierea ineditei locuinţe, ucraineanul a amenajat şi un labirint, folosindu-se de aceleaşi materiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS