9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi grijă cum vă comportaţi cu cei din jur, pentru că sunteţi tentat să fiţi aspru şi nediplomat, având impresia că aveţi orice drept asupra celor din jur. Aţi putea fi prea agresiv în comunicare, încercând să vă impuneţi doar propriile puncte de vedere, fără să vă daţi seama că această atitudine de şef lasă urme asupra celor cu care intraţi în contact. Cineva va suferi din cauza tonului pe care îl folosiţi şi a dorinţei dumneavoastră de a avea ultimul cuvânt.
 

  Taur
La spiritul critic exagerat pe care îl manifestaţi azi să nu credeţi că vi se va răspunde serios, cu argumente şi explicaţii, ci printr-o atitudine nepăsătoare. Unii vor lua criticile dumneavoastră în glumă şi nu le pun la suflet, astfel încât tot dumneavoastră vă veţi enerva că lumea nu vă ascultă şi nu ţine cont de părerile dumneavoastră, atunci când aveţi ceva de comentat. Dacă aţi atrage atenţia asupra neregulilor tot cu un ton glumeţ, fiţi sigur că lumea va arăta mai mult interes faţă de părerile dumneavoastră.

 
  Gemeni
Nu prea inspiraţi încredere atunci când spuneţi celui drag că îl iubiţi, pentru că nu ştiţi să vă exprimaţi iubirea cu fermitate, cu dovezi concrete. Aruncaţi câte o vorba în vânt, zâmbiţi relaxat, iar în inima celuilalt e o adevărată furtună de întrebări cu privire la intenţiile dumneavoastră. Încercaţi să fiţi mai convingător atunci când declaraţi cuiva iubirea dacă vreţi să îl cuceriţi, altfel totul va suna ca o distracţie şi nimeni nu se va arăta dispus să intre în jocul dumneavoastră.

 
  Rac
Este o zi grea pentru că aveţi impresia că bateţi pasul pe loc şi nimic nu merge conform planurilor. Apar piedici şi întârzieri în toate sarcinile zilei şi nu daţi de oamenii de care aveţi nevoie pentru rezolvarea lor. Din cauza atâtor obstacole – de la cele mai neînsemnate până la cele mai complicate – roadele muncii dumneavoastră nici nu se văd, iar oboseala acumulată va fi greu de suportat. Aţi putea claca în cel mai nepotrivit moment din cauza stresului şi epuizării fizice.

  Leu
Până nu primiţi o încurajare care să vă împingă de la spate să duceţi mai departe ce aţi început, nu prea aveţi curajul să faceţi ceva. Sunteţi dezamăgit de ritmul în care evoluează lucrurile şi aşteptaţi de undeva un miracol care să vă motiveze din nou. El apare de unde nici nu vă aşteptaţi, deci profitaţi de şansa care se iveşte pentru a vă relansa în forţă în circuit. Singur, fără un stimulent, nu prea aveţi forţa de a continua.
 

  Fecioară
Aveţi de ce să fiţi mulţumit de rezultatele eforturilor depuse la serviciu: şefii vă laudă, profesorii vă dau note mari, iar clienţii sunt satisfăcuţi de serviciile pe care le oferiţi. Laudele care vă sunt adresate sunt bine meritate şi vă fac să vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră, având acel sentiment profund al muncii împlinite şi al unui rost bine definit pe pământ. Apreciaţi că efortul dumneavoastră are undeva un ecou şi este îndreptat întru fericirea altei persoane.
 

  Balanţă
Sunteţi toată ziua pe drumuri cu tot felul de sarcini de serviciu de rezolvat, iar distanţele ce se cer parcurse nu sunt deloc uşor de acoperit, fiind nevoie de dumneavoastră în mai multe părţi simultan. Oricât aţi încerca să le faceţi pe toate şi să ajungeţi şi într-o parte şi în alta în cel mai scurt timp, tot nu veţi reuşi să rezolvaţi toate sarcinile într-o singură zi, ca atare nu vă daţi peste cap doar pentru a vă încadra în nişte limite de timp şi aşa mult prea strânse.

 Scorpion
Nu vă aşteptaţi ca toată lumea să creadă în visul dumneavoastră, pentru că se vor găsi o mulţime de oponenţi care au ceva de comentat cu privire la ceea ce intenţionaţi să faceţi. Urmaţi-vă visul orice ar spune lumea, în ciuda multelor oprelişti şi critici, pentru că important e ce credeţi dumneavoastră despre ţelul propus. Dacă vă simţiţi în stare să-l atingeţi, veţi avea şi ambiţia şi forţa de a depăşi toate piedicile puse de rivali şi cârcotaşi în drumul dumneavoastră spre succes.

 Săgetător
Stă în puterea dumneavoastră să grăbiţi ritmul unor evenimente. Chiar dacă pe moment vi se pare că sunteţi încă departe de scopul propus, găsiţi o scurtătură de a ajunge mai repede acolo, fără a pierde nimic din vedere. Aveţi noroc de o energie de invidiat, de o ambiţie de necontestat, dar şi de un dram de noroc, ca şi cum v-ar sufla cineva la ureche soluţia pentru a vă vedea mai repede visul împlinit.

  Capricorn
Nu luaţi decizii la primul impuls, fără o analiză serioasă şi fără un studiu aprofundat asupra situaţiei în cauză. Chiar dacă unii vor spune despre dumneavoastră că sunteţi excesiv de suspicios, că nu credeţi nimic din ce vi se spune, după ce veţi descoperi fisurile problemei, mulţi vor aprecia spiritul prevăzător de care aţi dat dovadă. Dacă intuiţia vă spune că există pe undeva o hibă ce trebuie scoasă la lumină acum, nu vă lăsaţi până nu o descoperiţi!

  Vărsător
Chiar dacă e nevoie de mai multă muncă pentru o viaţă confortabilă, sunteţi dispus să faceţi orice pentru a asigura celor dragi tot binele de care au nevoie. Vă apucaţi de muncile agricole, săpaţi prin grădină, faceţi curăţenie generală – ce nu aţi reuşit să terminaţi de Paşte – şi sunteţi foarte mulţumit de felul cum arată mediul în care trăiţi. Ar trebui totuşi să-i mobilizaţi şi pe ceilalţi la treabă, pentru că nu sunteţi singurul care va beneficia de roadele acestor eforturi.

  Peşti
Dragostea poate fi şi domeniul celor mai mari decepţii, nu doar al marilor bucurii, iar azi dumneavoastră aveţi parte de o surpriză neplăcută ce vă va face inima să plângă. Nu disperaţi, suferinţele din amor vin şi trec, dar din toate aveţi ceva de învăţat. De exemplu, cum sunt oamenii, cum profită unii de dragostea celuilalt, cât de orb puteţi fi uneori în iubire, care e adevărul în viaţa dumneavoastră sentimentală. Dacă tot v-aţi trezit la realitate, încercaţi să schimbaţi modul de a vă dărui necondiţionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS