11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinModele de blugi pentru această primăvară

Modele de blugi pentru această primăvară

Blugii sunt obiectul vestimentar preferat al femeilor pentru că sunt foarte comozi şi practici, putând fi combinaţi în nenumărate feluri şi adaptaţi aproape oricărei situaţii.

Anul acesta, moda în materie de denim este destul de generoasă. Există o gamă variată de stiluri din care puteţi alege, cu toate că modelele de blugi nu s-au schimbat radical, ci mai degrabă s-au diversificat.
Când vorbim despre blugi, prima imagine ce ne vine în minte este cea a jeanşilor clasici. Iniţial, aceştia erau produşi de o singură companie – Levi’s -, dar în prezent blugii sunt produşi de numeroase companii şi sunt purtaţi de toată lumea, de la oamenii obişnuiţi până la vedete. Jeanşii clasici au o croială dreaptă, sunt închişi la culoare, au talie lată, cinci buzunare şi se închid cu nasturi metalici.
Modelul clasic de blugi este destul de popular pentru că oricine îşi poate găsi o pereche care să i se potrivească, indiferent de conformaţie.

Blugii cu talie înaltă, pe primul loc

În 2009, pe primele locuri în topul tendinţelor se situează blugii cu talie înaltă şi lată, în detrimentul celor cu talie joasă, cu care eram obişnuiţi. Trebuie să menţionăm că blugii cu talie înaltă nu sunt o alegere potrivită pentru toată lumea. Dacă vă număraţi printre norocoasele care au un abdomen perfect plat, nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Dacă însă aveţi ceva probleme cu această zonă, optaţi pentru o pereche de blugi cu talie-corset: acest artificiu va masca imperfecţiunile şi va subţia talia.

Croiala evazată revine

Blugii evazaţi nu fac altceva decât să pună în evidenţă o siluetă bine conturată. Acest model de jeans este ideal pentru purtarea zilnică şi poate fi combinat cu aproape orice fel de haine. Puteţi purta blugii evazaţi cu pantofi cu toc sau cu încălţăminte cu talpă joasă, având însă grijă să nu îi târâţi pe jos, dar feriţi-vă să îi combinaţi cu şlapi.

Blugii skinny sunt încă în tendinţe

Blugii skinny sunt de ceva vreme în actualitate şi încă nu s-au demodat. Aceşti jeanşi sunt cât se poate de comozi, se potrivesc perfect cu orice tip de încălţăminte, sunt ideali pentru a fi purtaţi în fiecare zi, prezintă avantajul că nu ating pământul, deci nu se murdăresc prea uşor, şi, cel mai important, arată foarte bine. În plus, o pereche de blugi skinny avantajează aproape orice siluetă şi orice conformaţie, cu toate că femeile cu un posterior mai mare ar trebui să evite acest model. Jucaţi-vă cu modelele şi hainele şi încercaţi combinaţii originale.
Alegeţi să purtaţi jeanşi skinny trei sferturi sau îndoiţi blugii normali până la mijlocul pulpei, pentru a obţine un look rebel, inspirat din tendinţele punk, sau purtaţi acest model de blugi cu tunici sau pulovere lungi. În ceea ce priveşte culorile, e bine să ştiţi că blugii în nuanţe închise nu mai sunt în tendinţe, fiind înlocuiţi de cei deschişi la culoare.

Blugii bărbăteşti invadează moda feminină

Tendinţa de a purta blugi cu croială masculină a fost adusă în prim-plan de vedetele de la Hollywood, în special de Katie Holmes. Deşi acest stil este destul de controversat, multe femei au abordat această tendinţă.
Dacă vreţi să experimentaţi şi să purtaţi blugi bărbăteşti, alegeţi să îi combinaţi cu bluze sau tricouri feminine, mulate şi niciodată nu îi purtaţi cu adidaşi.
O ţinută inspirată care are în centru o pereche de blugi bărbăteşti ar fi combinaţia acestora cu un pulover mulat, cu anchior, cercei supradimensionaţi şi balerini feminini sau pantofi cu toc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU