20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Nu vă mai hazardaţi în direcţii riscante, aşa cum faceţi de obicei, şi învăţaţi să chibzuiţi înainte de a face vreo prostie. Trebuie să vă comportaţi precum croitorul care măsoară de zece ori înainte de a tăia o dată, deci fiţi mai cumpătat în decizii şi fapte.

 

 

Taur

Primiţi informaţii din mai multe surse, dar unele dintre ele se bat cap în cap, deci e normal să vă îndoiţi cu privire la valabilitatea lor. Să căutaţi păreri în altă direcţie ar fi deja prea mult, pentru că riscaţi să aflaţi o idee diametral opusă celor deja primite şi vă încurcaţi şi mai tare, de aceea cel mai bine e să analizaţi singur, la rece.

 

 

Gemeni

Dacă sunteţi obosit, mai bine vă opriţi azi din orice acţiune cu un oarecare factor de risc deoarece aţi putea face o greşeală periculoasă pentru activităţile începute. Pentru că nu vă concentraţi eficient, puteţi scăpa din vedere chiar cel mai sensibil detaliu, care poate arunca în aer tot ce aţi construit până acum.

 

 

Rac

Nimeriţi într-un mediu ostil, în care lumea se ceartă, ridică tonul, discută numai de probleme şi lipsuri şi nu vă puteţi găsi locul într-un astfel de spaţiu sumbru. Tot ce auziţi şi vedeţi în jur vă poate influenţa profund şi vă strică tot cheful, ca atare, ar fi mai bine ori să evitaţi astfel de locuri încărcate negativ ori să vă prefaceţi că nici nu le vedeţi.

 

 

Leu

Un succes profesional vă scoate din anonimat şi aveţi toate motivele să vă lăudaţi. Dacă alţii uită să vă aprecieze, trebuie să o faceţi singur, pentru că numai aşa pot afla clienţii, colaboratorii sau superiorii ce ştiţi să faceţi cel mai bine. Poate fi rampa de lansare spre o poziţie mai bună în carieră.

 

 

Fecioară

Nu suportaţi să se mai vorbească despre criză şi lipsuri în jurul dumneavoastră, ci căutaţi soluţii pentru a vă menţine sau amplifica starea de confort atinsă. Dacă tot aveţi nişte bani la dispoziţie, nu vă gândiţi să-i ţineţi la saltea, ci sunteţi pregătit să-i investiţi în planuri mari, spre care alţii nici nu îndrăznesc să viseze.

 

 

Balanţă

Visele vă costă mult, dar sunteţi sigur că le puteţi atinge. Sunteţi dispus să investiţi în ele tot ce e nevoie: bani, energie, timp, orice resurse care v-ar putea asigura succesul final. De la sine nu vi se oferă nimic, deci trebuie să puneţi umărul la treabă pentru ceea ce speraţi să atingeţi cât mai repede.

 

 

Scorpion

Colaboraţi excelent cu un grup de persoane. Nimeni nu face opinie separată, nimeni nu luptă pentru interesele proprii, ci formaţi o echipă bine închegată, în care fiecare contribuie cu ceea ce ştie mai bine. Împreună munciţi, împreună veţi împărţi şi rezultatele, de care veţi fi cu toţii foarte mândri.

 

 

Săgetător

Nu vă mai jucaţi cu orice, pentru că superficialitatea cu care trataţi unele lucruri vă poate costa cam mult: ştirbirea imaginii publice, suspiciunea lumii cu privire la seriozitatea dumneavoastră, greşeli din cauza cărora nu vă puteţi concentra la ceea ce faceţi.

 

 

Capricorn

Trebuie să vă acceptaţi poziţia de subaltern, ba chiar să cereţi sfaturile şefilor, fără să consideraţi acest lucru un gest de umilinţă, ci de acceptare a faptului că nu aveţi toate calităţile superiorilor.

 

 

Vărsător

Nu vă lăsaţi până nu demonstraţi care este adevărul într-o situaţie din care vă consideraţi dezavantajat. Altul a obţinut ceva pe nedrept şi dumneavoastră aţi fost dat la o parte, dar a venit vremea revanşei. Indiferent ce înseamnă acest război, adunaţi dovezi şi martori care vă susţin nevinovăţia şi, pentru că sunteţi atât de ambiţios, veţi reuşi să obţineţi victoria asupra rivalilor necinstiţi.

 

 

Peşti

Un telefon de la cineva de departe sau o călătorie la o oarecare distanţă de casă se va dovedi exact ce aveaţi nevoie pentru a ieşi dintr-un impas. Cel mai bun prieten nu este în preajmă acum, dar chiar şi de departe el vă sare în ajutor cu un sfat sau un sprijin binefăcător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS