20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Locul ideal de refacere a bateriilor fizice, emoţionale şi mentale este acasă. Activităţile gospodăreşti monotone, de rutină au darul să vă liniştească. Ar fi o idee bună să vă testaţi originalitatea gătind pentru persoana iubită.
 

  Taur
Veţi câştiga banii cu uşurinţă, iar în zilele următoare, poate cu şi mai mare uşurinţă pentru că reuşiţi să convingeţi o persoană că ideile dumneavoastră nu sunt doar nişte frumoase speculaţii, ci se pot transforma în realităţi lucrative.

 
  Gemeni
Din fericire pentru dumneavoastră, astăzi rezistaţi la multiple manipulări agresive. Faceţi acest lucru într-o manieră subtilă şi într-un final nu va avea de suferit decât adversarul. Cu toate acestea, astăzi veţi câştiga un prieten.
 
 
  Rac
Nu acceptaţi să vă ocupaţi de banii sau bunurile materiale ale altora pentru că puteţi ajunge în situaţia de a plăti oalele sparte de alţii. Relaţia sentimentală este un pic mai ciudată, în sensul că senzaţia de comuniune cu persoana iubită este aproape mistică şi sfidează înţelegerea raţională.

  Leu
Puneţi mai mult preţ pe intimitatea din cuplu decât pe comunicarea verbală. Sănătatea este la un nivel bun şi nu se anunţă nici o problemă. În viitorul apropiat vor exista mai multe succese profesionale şi bani.
 

  Fecioară
Cuvântul-cheie al acestei zile este comunicarea. În prima parte a acesteia sunteţi nemulţumit, chiar dacă toate sunt pe placul dumneavoastră. Nici o grijă! Nu supăraţi pe nimeni, dar câteva dintre subiectele pe care le abordaţi au darul să-i surprindă pe unii.
 

  Balanţă
Un amic, cu care până acum relaţiile au fost de strictă colegialitate, ar putea să vă devină un prieten de nădejde. În plan financiar, agitaţia este mare şi trebuie să puneţi la punct unele afaceri neglijate.

 Scorpion
Astăzi vă simţiţi însingurat sau, din motive mai mult sau mai puţin obiective, sunteţi izolat de persoana iubită. Sentimentele, cel puţin din partea dumneavoastră, sunt stabile, dar există riscul să adoptaţi o atitudine cam rigidă faţă de partener.

 Săgetător
Această zi este benefică în plan sentimental aşa că nu aveţi de ce să vă plângeţi. Ceea ce vă nedumereşte este însă straniul acestei poveşti de iubire pe care o trăiţi şi care se desfăşoară parcă pe două planuri paralele. Unul se aseamănă mai degrabă cu o prietenie afectuoasă, iar celălalt cu o atracţie puternică.

  Capricorn
Rezolvaţi multe dileme prin comunicare sau făcând o serie de drumuri scurte, la care veţi fi foarte expeditiv. Anumite probleme administrative vă mai pot da bătăi de cap, dar reuşiţi să găsiţi soluţia pentru cele prioritare.

  Vărsător
Astăzi, principala preocupare este autocunoaşterea şi extinderea acesteia asupra delicatei zone a ezotericului. Urmăriţi cu atenţie ceea ce se întâmplă în cercul numeroşilor prieteni, ca să puteţi integra armonios aceste laturi ale personalităţii dumneavoastră.

  Peşti
Vă revine pofta de viaţă şi odată cu ea vitalitatea şi dragostea de acţiune, care vă ajută să vă desprindeţi de apatia de până acum. Către sfârşitul zilei însă nivelul energetic începe să descrească, dar nu într-un mod dramatic sau îngrijorător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS