10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Staţi bine cu banii, ceea ce vă stimulează să ieşiţi la cumpărături. Vestimentaţia sau look-ul sunt principalele dumneavoastră priorităţi şi vă veţi întoarce acasă foarte mulţumit de achiziţiile făcute. Când arătaţi bine, vă simţiţi excelent în pielea dumneavoastră, dar vă simţiţi şi mai bine când aveţi şi un ban în buzunar.
 

  Taur
Nu sunteţi lăsat să vă mişcaţi în voie, aşa cum aţi dori, ci vă simţiţi mereu încorsetat de diverse reguli stricte dictate de sus, pe care trebuie să le respectaţi întocmai. Libertatea dumneavoastră de decizie este mult redusă, ceea ce devine frustrant, de aceea ar fi bine să vă supuneţi legilor şi să vă comportaţi aşa cum vi se cere.

 
  Gemeni
Valoarea dumneavoastră este pusă în balanţă şi estimată într-un mod care nu vă avantajează. Dumneavoastră consideraţi că meritaţi mai mult şi vă deranjează neîncrederea cu care sunteţi tratat. Dacă simţiţi că meritaţi altceva decât ceea ce primiţi, adunaţi dovezi în favoarea dumneavoastră şi faceţi-vă dreptate, pentru că nu e bine să fiţi criticat pentru ceva ce nu aţi făcut.
 
  Rac
Aveţi mult de lucru, dar e timpul să învăţaţi să mai trasaţi şi altora sarcini, dacă vedeţi că de unul singur nu ajungeţi la nici un rezultat. Nu e vorba de orgolii de şef care dă ordine subalternilor, ci puteţi deveni un fel de lider într-un colectiv. Dumneavoastră aveţi o viziune clară asupra sensului spre care vă îndreptaţi cu toţii.

  Leu
Au rămas nişte lucruri neterminate cândva care se cer rezolvate măcar acum, în ultimul ceas. Le-aţi tot amânat, pentru că le consideraţi neimportante, şi că nu sunt de rangul dumneavoastră. Ieşiţi puţin din iureşul evenimentelor importante şi aplecaţi-vă asupra mărunţişurilor de care nu aveţi altădată timp, încercând să le aduceţi la zi, ca să vă eliberaţi de ele definitiv.
 

  Fecioară
 Nu vă permiteţi să cheltuiţi banii pe nimicuri, ci cântăriţi foarte atent fiecare sumă care trebuie să iasă din cont. Aţi învăţat ceva din perioada de criză, şi anume să deveniţi mai organizat, mai econom şi mult mai responsabil cu privire la banii dumneavoastră. Dacă mai aveţi şi alte persoane în grija dumneavoastră care depind de aceşti bani – angajaţi sau familie – deveniţi mai prudent în orice afacere, pentru că nu vreţi să dezechilibraţi bugetul.
 

  Balanţă
Mai intens ca azi nu veţi simţi criza financiară mondială, pentru că vă afectează direct pe dumneavoastră. Fiţi deci atent în ce vă investiţi banii, ba chiar ar fi recomandabil să nu scoateţi nici un leu din buzunar astăzi, pentru că ori se duce pe apa sâmbetei, fără a vă bucura de efectele lui – de exemplu cumpăraţi ceva din start defect, deci sunt bani aruncaţi în vânt – ori puteţi fi tentat să cumpăraţi ceva inutil, ca să regretaţi amarnic, după aceea.

 Scorpion
Trece un eveniment de top pe lângă dumneavoastră, dar vă prinde pe picior greşit, fiindcă sunteţi concentrat la cu totul altceva. Poate fi, aşadar, o şansă ratată doar pentru că aşteptaţi veşti bune din altă parte, de aceea ar fi bine să nu vă cramponaţi de un singur ţel, pe care îl consideraţi esenţial acum în mintea dumneavoastră, ci să rămâneţi deschis şi la alternative.

 Săgetător
Veştile de departe vă întristează profund, pentru că aflaţi lucruri triste de la rude din alte localităţi. Nu disperaţi dacă vedeţi că, momentan, planurile dumneavoastră nu duc în direcţia dorită. Ele se vor redresa pe parcurs, deci continuaţi, orice ar fi, în ciuda pesimismului care vă încearcă. Dacă plecaţi la drum, e posibil ca deplasarea să fie un motiv de enervare.

  Capricorn
Ţineţi mult la liniştea dumneavoastră domestică şi nu aveţi chef de musafiri sau de persoane străine în cămin. Vreţi să-i aveţi alături doar pe cei dragi, vă dedicaţi copiilor şi partenerului de viaţă, cu responsabilitate, dar şi cu o plăcere profundă, pentru că tot ce faceţi pentru ei, faceţi din dragoste. E bine la voi acasă, relaţia dintre părinţi şi copii şi dintre soţ şi soţie este plăcută, de aceea vă întoarceţi cu bucurie acasă după o zi de muncă.

  Vărsător
Aveţi de ce să fiţi fericit, pentru că vă aflaţi într-o companie veselă, ce are un efect excelent asupra psihicului dumneavoastră. Uitaţi de orice problemă atunci când îi aveţi alături pe prietenii dumneavoastră cei mai buni sau când adunaţi familia aproape. Discuţiile de grup sunt plăcute, amuzante, se fac destăinuiri de suflet şi vă oferiţi unii altora multă afecţiune şi înţelegere.

  Peşti
Din dragoste pentru cei la care ţineţi sunteţi capabil de orice, chiar să treceţi peste propriile dumneavoastră limite fizice sau psihice ca să le faceţi lor pe plac.
Vă dedicaţi întru totul energia în beneficiul altora, fără a aştepta în schimb decât puţină atenţie. Nu vreţi neapărat să vi se mulţumească, dar dacă aţi citi în ochii lor bucuria pentru ceea ce aţi făcut pentru ei, v-ar fi de ajuns.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS