17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Priviţi către viitor cu entuziasm, vă faceţi planuri măreţe şi abia aşteptaţi să ajungeţi la scopurile propuse. Unele din ele par, deocamdată, oarecum imposibile, dar credeţi în ele şi simţiţi că aveţi resursele necesare de a ajunge acolo. Nu imediat, poate nici măcar anul acesta, dar aveţi convingerea că mergeţi în direcţia cea bună.

 
  Taur
Puneţi punct unei acţiuni cu scopul de a începe alta. Vechiul nu vă mai atrage, dimpotrivă, s-a născut o idee nouă şi îndrăzneaţă în mintea dumneavoastră şi vreţi să o porniţi chiar acum, dar nu vă puteţi apuca de ceva nou până nu încheiaţi complet acţiunile care se află acum pe ultima sută de metri. Trebuie să lăsaţi curat locul cel vechi înainte de a construi un edificiu nou.

 
  Gemeni
Parcă toate s-au împotmolit astăzi. Orice aţi face, nimic nu vă iese aşa cum aţi dorit. Mai bine amânaţi orice decizie şi orice activitate pe altă dată, când auspiciile vor fi favorabile continuării acestor căi, momentan blocate. De fapt, vă îndoiţi singur că acest drum ar duce undeva şi gândirea negativă scoate la iveală şi primele oprelişti. Nu insistaţi să împingeţi o căruţă care nu se mai urneşte, ci cruţaţi-vă puterile.

 
  Rac
Lucraţi în compania unor persoane pe care le simţiţi, cumva, superioare. Vă intimidează, vă fac să vă simţiţi insignifiant, dar vinovat este doar complexul de inferioritate, care nu vă lasă să vă manifestaţi. În loc să arătaţi ce puteţi, să învăţaţi de la ei tot ce puteţi obţine – informaţie, experienţă -, vă retrageţi şi vă găsiţi singur defecte.

  Leu
Vă preocupă foarte mult poziţia socioprofesională, de aceea discutaţi cu un profesor sau cu un prieten despre o posibilă avansare sau despre înaintarea la o etapă superioară în pregătirea dumneavoastră. Dacă e nevoie să urmaţi un curs de specializare pentru a accede mai sus, n-ar strica să îl începeţi cât mai curând, pentru că este o perioadă prielnică acumulării de informaţii sau cunoştinţe.

  Fecioară
Când nu ştiţi ce să faceţi, primul gând zboară către persoana care are influenţă maximă asupra dumneavoastră, fie că e vorba de un şef sau de un părinte. Simţiţi că sfatul său vă deschide altă perspectivă asupra situaţiei şi vă inspiră mai mult curaj de a acţiona.

  Balanţă
Ar trebui să plecaţi la drum lung, dar nu aveţi chef de mişcare. Vreţi să fiţi lăsat în pace, să nu fiţi deranjat sau solicitat să faceţi vreun efort suplimentar. Unii ar spune că e o dovadă de lene, dar dumneavoastră consideraţi că aveţi tot dreptul să refuzaţi activităţi care v-ar putea obosi mai mult decât e cazul.

 Scorpion
Sunteţi eroul zilei, care se bucură de atenţie, de glorie, de admiraţie pentru ceea ce a realizat. Vă puteţi afirma cu uşurinţă prin succesele personale, despre care lumea are ocazia să afle din diverse surse. Nu e nevoie să vă lăudaţi singur cu ce aţi făcut, ci, oriunde intraţi, cineva vă felicită sincer, pentru că veştile bune au ajuns deja la urechile lor.

 Săgetător
Aţi ajuns la momentul în care culegeţi roadele muncii, alături de un grup care a vâslit alături de dumneavoastră. Chiar dacă pentru unii munca nu s-a terminat, ci este încă pe parcurs, aveţi motive de sărbătorit, dar nu cumva vă bucuraţi înainte de vreme? Vă permiteţi un răgaz, chiar dacă e doar o reuşită parţială. Va veni şi succesul final, foarte curând, sunteţi sigur de asta!

  Capricorn
Se ştie că vă deranjează nedreptatea, de aceea, în cazul în care în jurul dumneavoastră se petrec evenimente în care sunteţi dezavantajaţi, veţi interveni în mod agresiv pentru a restabili echilibrul situaţiei. Aveţi argumentele necesare pentru a face lumină, dar, mai ales, aveţi un spirit justiţiar foarte dezvoltat, care va demonstra tuturor cine deţine adevărul.

  Vărsător
Staţi cu urechea la telefon, pentru că de acolo vin azi veştile cele mai bune. Dacă sunteţi invitat în excursie, nu căutaţi motive să scăpaţi, pentru că plimbarea cu maşina, un tur cu vaporaşul pe un lac pot fi un deliciu! Un prieten de departe dă un semn de viaţă şi vă întindeţi minute în şir la discuţii, aducând la zi ultimele noutăţi despre cunoştinţele comune.

  Peşti
Dacă iubiţi pe cineva, treceţi la atac, nu staţi în umbră, cu speranţa că vă va remarca în grămada de anonimi.
Este un moment perfect pentru a-l face pe omul de care v-aţi îndrăgostit să vă descopere cu alţi ochi şi nu ar mai fi decât un pas până la începerea unei frumoase idile.
Totuşi, succesul în amor depinde de un singur lucru: de îndrăzneală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS