10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Berbecii se întreabă, probabil, de unde atâta energie dintr-odată. Se vor simţi în stare să mute munţii din loc. Chiar dacă vor mai apărea pe ici, pe colo ceva probleme, nici una nu va fi de nerezolvat, căci au pe cineva aproape, care le poartă de grijă. Ar fi indicat să petreacă mai mult timp în compania familiei, care s-ar putea simţi uşor neglijată, nativii fiind prea preocupaţi de ei înşişi în ultima perioadă.

 

Taur

Pentru Tauri se preconizează un weekend uimitor. Financiar, o duc foarte bine. În plan afectiv, vor fi surprinşi în mod plăcut de atenţiile partenerului. Cei necuplaţi vor descoperi că o iubire mai veche le dă târcoale.

Gemeni

Gemenii au tendinţa de a deveni dependenţi de agendă şi de telefonul mobil şi ar fi bine să o lase mai moale. Nu ar fi rău nici dacă şi-ar efectua o serie de analize de rutină, mai ales dacă au trecut de 35 de ani. Problemele financiare, care păreau până acum imposibile, îşi găsesc, în sfârşit, rezolvarea, mulţumirile revenindu-i unui bun prieten, care i-a ajutat şi sfătuit.

 

Rac

Aveţi un weekend plin de proiecte şi de activităţi care presupun efectuarea unor călătorii în afara localităţii. Trebuie acordată o atenţie sporită stării de sănătate deoarece în ultima perioadă Racii s-au suprasolicitat la locul de muncă. În dragoste, lucrurile merg bine, deşi există unele neînţelegeri şi reproşuri din partea persoanei iubite. Acestea vor dispărea imediat ce Racii vor realiza că au şi ei o parte din vină.

 

Leu

În dragoste Leii sunt nişte răsfăţaţi, partenerul le va satisface toate poftele. Dacă sunt singuri, nici o problemă, sex-appealul lor este uimitor şi nu vor duce lipsă de admiratori. Poate nu e cazul chiar acum să se orienteze spre o relaţie serioasă, dar se întrevede o aventură spumoasă, pe care, în mod cert, nu o vor uita prea curând.

 

Fecioară

Un weekend cu bucurii şi satisfacţii obţinute din lucruri mărunte. Ar fi bine să nu arunce cu banii în stânga şi în dreapta. Un prieten apropiat le solicită ajutor într-o problemă şi ar fi bine să nu îl refuze. O mică gafă pe care o fac în dragoste le va da emoţii.

 

Balanţă

În plan afectiv, nu este cazul să se îngrijoreze, o scurtă ciondăneală cu partenerul va trece repede şi nu va lăsa urme. Persoana iubita le va sta alături indiferent de ceea ce se întâmplă şi le-ar face bine să petreacă mai mult timp alături de ea, poate chiar să-şi facă timp pentru un weekend în doi.

 

Scorpion

Scorpionii vor avea de înfruntat unele mici probleme în sfera socială, din cauza unei nervozităţi accentuate cauzate de stresul din ultima perioadă. Cu toate acestea, weekendul va fi bun, cu multe împliniri pe plan afectiv. Partenerul le va face o surpriză de zile mari, deşi în ultima vreme l-au cam neglijat. În plan financiar, situaţia este sub control, deşi la sfârşitul săptămânii sunt tentaţi să cheltuiască mai mult pentru o escapadă în afara oraşului, departe de viaţa agitată a acestuia.

 

Săgetător

Pentru Săgetători se anunţă o perioadă fastă flirturilor şi cuceririlor. Cu personalitatea lor reuşesc să farmece fără drept de apel o persoană pe care o aveau de mult în vizor. Atenţie însă, este bine să cântărească de două ori înainte de a lua o decizie.

 

Capricorn

Capricornii nu vor reuşi să se adune. Oricâte eforturi vor depune, acestea nu vor avea nici un rezultat. Pot avea, de asemenea, stări psihice oscilante care îl vor deruta pe partenerul de viaţă, riscând astfel izbucnirea unor conflicte. Şi cu banii vor avea ceva emoţii, pentru că nu vor veni exact la data prevăzută. Lucrurile vor intra în cele din urmă pe făgaşul normal. Există posibilitatea unei călătorii lungi în interes personal.

 

Vărsător

Atenţie sporită la accidente minore! Partenerul le este alături în tot ceea ce întreprind, însă nu ar fi rău să îi dea dovadă de ceva mai multă afecţiune, este posibil să se simtă neglijat. Nişte tensiuni în familie, duminică, le vor tulbura un pic weekendul.

 

Peşti

Sunt plini de vitalitate, au o energie molipsitoare. În plan personal însă, lucrurile nu stau la fel de bine. Este posibil ca persoana iubită să îşi dorească o schimbare de atitudine din partea acestora. Financiar, vor putea suferi uşoare pierderi, compensate totuşi de satisfacţiile profesionale obţinute. Suprasolicitarea le va crea nişte probleme de sănătate, aşa că e bine să asculte semnalele organismului şi să nu-şi forţeze limitele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS