17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎn ajutorul lui Moş Nicolae

În ajutorul lui Moş Nicolae

Sfântul Andrei şi Moş Nicolae bat la uşă, aşa că părinţii se gândesc deja ce să le ofere micilor Andrei sau Andreea sau ce să pună în ghetuţele copiilor. Chiar dacă unii vor pune doar vărguţa, alţii încearcă să găsească un mic dar pentru a-i bucura pe năstruşnicii prichindei. În ajutor le vin magazinele de profil, care se întrec în această perioadă în oferte care de care mai atrăgătoare.
Fetiţele ascultătoare pot primi de Moş Nicolae un cadou mai costisitor: un bebe cu suzetă care, printre plânsete, rosteşte şi câteva cuvinte. Preţul unei astfel de păpuşi variază între 48 şi 72 de lei, în funcţie de dimensiuni, dar şi de obiectele cu care creatorii au înzestrat-o. Pentru micuţele prinţese de acasă care îşi doreau o păpuşică, la care să poată schimba diverse accesorii sau pe care s-o machieze cu trusa din dotare, mămicile şi tăticii o pot achiziţiona cu 45 de lei. Pentru micuţii îndrăgostiţi de simpaticul ursuleţ Rupert, dar şi de filmuleţe care îl au în prim-plan, părinţii pot cumpăra un cadou mai costisitor, jucăria de pluş vorbitoare împreună cu DVD-ul costând 119 lei.

Cadouri inedite

Maşinuţa lui Rupert, disponibilă în magazine cu 80 de lei, se poate transforma atât în bărcuţă, cât şi în avion. Dacă preţul vi se pare mare, puteţi să-l aduceţi pe ursuleţ în camera micuţului dumneavoastră. Există unul de dimensiuni mai mici, din pluş, care costă 37 de lei.
Accesibil şi interesant pentru copii este şi vulcanul magic, la opt lei, care se aşază într-un pahar cu apă, iar după un timp iese din el un dinozaur. Pe acelaşi sistem funcţionează şi oul magic, care, odată aşezat în pahar, după două-trei zile lasă să iasă un mic dinozaur. Preţul său este de doar şapte lei. Nu lipsesc din magazine nici maşinuţele, ATV-urile, tancurile, tirurile sau seturile de vaporaşe. Preţul lor variază între 23 şi 163 de lei. Pentru împătimiţii de puzzle sau Lego, părinţii pot achiziţiona astfel de jocuri la preţuri care variază între şapte şi 179 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS