7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCiorapii coloraţi, în vogă în acest sezon

Ciorapii coloraţi, în vogă în acest sezon

Dresurile colorate coboară de pe podiumurile de modă, în acest sezon, şi vin să pună şi mai mult în evidenţă picioarele.

Dresul negru sau crem pierde, se pare, teren în faţa celui colorat, care, spun specialiştii în domeniu vine să dea culoare ţinutei şi să scoată şi mai mult în evidenţă picioarele doamnelor sau domnişoarelor. Dacă sunteţi adeptele jeanşilor sau pantalonilor, datorită comodităţii, trebuie să renunţaţi la ei şi să vă puneţi în valoare feminitatea prin fuste sau rochii. O variantă îndrăzneaţă, de un puternic efect vizual, este să asortaţi la aceste piese o pereche de dresuri roşii, mai ales când restul ţinutei este în nuanţe de negru sau gri. Aceasta este, se pare, o cale sigură de a vă alinia noilor tendinţe ale sezonului toamnă-iarnă 2008, dar care va adăuga un plus de dinamism şi farmec ţinutei. Accesoriile în aceeaşi nuanţă ca şi dresurile, roşu aprins, rubiniu, portocaliu sau ciclamen, la modă în acest sezon, vor completa armonios o ţinută. Şi dacă vă făceaţi cumva probleme referitor la asortarea ciorapilor cu încălţămintea, trebuie să ştiţi că dresurile colorate nu sunt deloc pretenţioase. O pereche de balerini, de pantofi cu platformă sau chiar nişte cizme de cauciuc vă vor scoate cu siguranţă din anonimat.

 

Sugestii de sezon

 

Nu numai roşul este la modă atunci când vine vorba de dresuri, ci şi griul. Nu veţi da niciodată greş dacă veţi alege o pereche de dresuri mate, de culoarea antracitului, care va da oricărei ţinute un accent de lux. Designerii din New York şi Los Angeles vin cu altă propunere: inspiraţi de serialul „Gossip Girl“, ei aduc pe podiumurile de modă ciorapii în culori cât mai puternice, în degradeuri sau într-o singură nuanţă. De asemenea, nişte dresuri cu un model îndrăzneţ pot face o ţinută conservatoare mult mai distractivă. Velurul, catifeaua şi chiar tweedul se potrivesc de minune cu o pereche delicată, dar veselă, de dresuri. Nu uitaţi de colanţi, căci şi ei pot îmbrăca picioarele, putând fi combinaţi cu fuste scurte şi tunici lungi.

Dacă sunteţi conservatoare, trebuie să ştiţi că dresurile de culoarea pielii nu sunt o anomalie în acest sezon. Nici puţină textură nu strică. Ciorapii texturaţi sunt piese importante de câteva sezoane şi continuă să rămână în top, în ciuda tuturor tendinţelor care vin şi trec, numai că trebuie să ştiţi că în această toamnă au atins apogeul. Odată adoptaţi, aceştia dau o notă de îndrăzneală până şi celei mai cuminţi ţinute. Atenţie însă, astfel de accesorii pot copleşi o ţinută. Dacă optaţi pentru ei, nu apelaţi la alte piese îndrăzneţe ca să nu arătaţi prea încărcată, este sfatul pe care vi-l dau specialiştii în domeniu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS