9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOcicat, o pisică docilă

Ocicat, o pisică docilă

Ocicat este o pisică tigrată, cu alură salbatică, având o mărime medie spre mare şi dând impresia unui animal de pradă capabil să atingă o viteză uluitoare. Pisicile Ocicat de ambe sexe sunt mult mai puternice decât par, şi aceasta datorită musculaturii bine conturate şi a osaturii puternice. În ciuda aparenţei atletice, aceste pisici impresionează prin temperamentul lor drăgălaş şi chiar supus.

Ele se adaptează foarte repede în mediul de viaţă casnic, ceea ce le face să fie căutate ca animale de companie.

 

Temperament

 

Pisica Ocicat are un aspect care prezintă caracteristicile felinelor sălbatice, dar temperamentul este al unei pisicuţe docile. Se aseamănă câinelui prin faptul că este fidelă stăpânilor. Nu este o pisică pretenţioasă, dar posesorul său va fi întotdeauna însoţit de aceasta oriunde va merge, pentru că Ocicat este dependentă de compania stăpânilor. Din această cauză, locul unde mai mult ca sigur veţi găsi o asemenea pisică este în poala stăpânilor sau, de ce nu, pe umerii lor, „permiţându-le“ acestora să le plimbe prin casă. Aceste pisici sunt veşnic în căutarea unui nou partener de joacă, iar tendinţa ludică şi curiozitatea lor nelimitată sunt elementele care vor duce negreşit la producerea unui număr semnificativ de situaţii comice.

Pisicile Ocicat sunt extrem de jucăuşe, dar la final se aşază în poala stăpânilor şi torc. Pisoii sunt foarte jucăuşi, dar şi posesivi în ceea ce priveşte obiectele cu care se joacă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS