7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Zodiile şi moda

Cercetătorii au ajuns la concluzia că zodiile pot influenţa stilul vestimentar al doamnelor.

Indubitabil, preferinţele vestimentare ale doamnelor depind de caracterul acestora. Potrivit site-ului italian alfemminile.com, în funcţie de zodie, poate fi determinat şi stilul de a se îmbrăca al fiecărei femei.

 

Stil confortabil şi lejer

 

Femeile din zodia Berbec sunt determinate, directe şi dezinvolte. Vestimentaţia care li se potriveşte cel mai bine este cea confortabilă, uşor de purtat şi de combinat. Femeile Berbec nu vor pierde niciodată mai mult de câteva minute pentru a se îmbrăca înainte de a pleca la serviciu. Sunt adeptele hainelor care se mulează, ale tricourilor şi topurilor, ale colanţilor. Detestă stilul romantic şi rozul. Scopul lor este de a atrage atenţia cu efort cât mai mic şi se pare că le reuşeşte foarte bine. Culorile preferate sunt roşul, negrul şi tonurile de ocru. Adoră cizmele şi genţile maxi.

 

Orice pentru a se face remarcate

 

Doamnele din zodia Taur sunt maliţioase şi au o singură obsesie: aceea de a fi remarcate prin intermediul hainelor. Îşi cunosc foarte bine corpul şi ştiu perfect cum să-şi pună în valoare punctele forte şi să-şi ascundă defectele. Sunt extrem de mândre de complimentele pe care le primesc. Ele nu urmează niciodată îndeaproape ultimele tendinţe ale modei, ci aleg modelele şi hainele care le avantajează. Pentru a-şi pune în valoare liniile corpului vor alege bluze decoltate, rochii care se mulează pe coapse, cămăşi transparente şi tricoruri decoltate.

 

Mereu în pas cu moda

 

Una dintre cele mai dese întrebări care se adresează doamnelor din zodia Gemenilor este cum de reuşesc să aibă mereu un aspect atât de tânăr. Răspunsul este simplu: sunt mereu în pas cu moda şi respectă tendinţele. Doamnele din Gemeni sunt adevărate fane ale hainelor din materiale moi, moderne şi practice şi reuşesc să-şi schimbe cu uşurinţă garderoba fără a devasta bugetul. În materie de bijuterii, adoră discreţia şi rafinamentul, în schimb, le place să exagereze cu culorile, fiind adevărate regine ale contrastelor bine studiate. Femeile din zodia Gemenilor sunt adepte ale fustei mini, ale pantalonilor pană, stilului sexy, reuşind de fiecare dată să stârnească invidia în rândul prietenelor. Culorile preferate sunt verdele şi argintiul.

 

Pasiune pentru pantofi

 

În ceea ce le priveşte pe femeile Rac, se pare că motoul acestora este eleganţa. Se simt bine în blugi şi adidaşi, care trebuie însă în mod obligatoriu să fie la modă, însă sunt mari adepte şi ale rochiilor elegante din caşmir sau mătase. Atunci când participă la o petrecere, unei femei Rac îi este foarte uşor să devină regina serii deoarece optează pentru rochii din tul sau muselină, care atrag privirile ca un magnet. Preferă bijuteriile de sidef şi pe cele din argint, eşarfele şi lenjeria scumpă. Femeile din zodia Rac au o slăbiciune atunci când vine vorba despre pantofi, cumpărarea acestora transformându-se într-o adevărată pasiune. Iubesc contrastele, tonurile pastelate, griul, bejul şi albastrul.

 

Calitatea, mai presus de orice

 

Pentru doamnele din zodia Leului, calitatea este mai presus de toate. Iubesc ţesăturile preţioase, pielea şi blănurile şi hainele de firmă. Sunt adepte ale taioarelor, însă, cu toate acestea, în ocaziile obişnuite, nu spun „nu“ unei rochii vaporoase. Adoră însă fustele până la genunchi şi pantalonii clasici. Accesoriile de lux sunt o obsesie pentru femeile Leu, acestea fiind colecţionare de genţi şi de bijuterii din metale şi pietre preţioase. La capitolul culori, preferă majoritatea nuanţelor de roşu.

 

Adoră accesoriile

 

Regula de bază pentru femeile Fecioară este „sobrietatea şic“. La fel ca şi Leoaicele, sunt adeptele hainelor de foarte bună calitate. Nu suportă ideea ca un tricou să se transforme într-o cârpă după ce a fost spălat doar de două ori. Iubesc croielile simple şi bine studiate. Look-ul ideal pentru ele este cel al lui Jackie Kennedy, îngrijit, dar nu rigid. Pasiunea doamnelor din zodia Fecioară o reprezintă accesoriile de tot felul. Au o slăbiciune pentru rochiile de vară lungi şi uşoare, purtate în combinaţie cu un cardigan. Culorile preferate sunt negrul, tonurile de roşu, rozul şi portocaliul.

 

Imagine îngrijită, indiferent de ocazie

 

Doamnele care s-au născut sub semnul Balanţei încearcă mereu să aibă o imagine îngrijită, indiferent de ocazie. Atenţia lor este la fel de mare atât pentru coafură, cât şi pentru make-up sau garderobă. Ele trebuie să arăte bine chiar şi atunci când dorm. În look-ul lor, totul este calculat pentru a da o impresie generală de armonie, ştiind foarte bine să găsească echilibrul între forme, culori, stilul sexy şi cel elegant. Pentru a seduce, nu ezită să îmbrace obiecte vestimentare transparente şi decoltate sau să-şi lase picioarele la vedere. Ştiu de fiecare dată să aleagă hainele care le ascund cel mai bine imperfecţiunile corpului. Culorile preferate sunt albastrul şi roşul, cu condiţia ca acesta să nu fie foarte aprins.

 

Senzuale şi provocatoare

 

Femeile Scorpion ştiu să fie senzuale şi provocatoare, însă fără a exagera pentru că unul dintre lucrurile pe care le detestă cel mai mult este vulgaritatea. Preferă tricourile şi topurile, pantofii şi sandalele cu toc înalt, sunt seduse de noutate şi de croielile originale. Bijuteriile alese de femeile din zodia Scorpionului sunt strălucitoare. Diamantele şi pietrele preţioase, în general, sunt extrem de apreciate de doamnele Scorpion. În materie de culori, sunt mari admiratoare ale nuanţelor închise.

 

Adeptele stilului oriental

 

Totul atrage atenţia atunci când vine vorba despre look-ul şi felul de a fi al femeilor Săgetător. Fane ale culorilor, pe care le asortează cu mare talent, ele sunt atrase de stilul baroc şi adoră hainele în care se combină mătasea cu brocarturile aurii sau argintii. Iubitoare ale stilului lejer, Săgetătoarele ştiu la fel de bine să aleagă o ţinută elegantă atunci când este nevoie. Adoră stilul oriental şi toate culorile ce duc cu gândul la acesta. Au o slăbiciune pentru genţile maxi, pentru brăţările aurii, pentru bijuteriile din lemn sau din sidef.

 

Le plac croielile clasice

 

Reprezentantele sexului frumos născute sub semnul Capricornului preferă hainele cu o croială clasică şi elegantă. Nu sunt în nici un caz considerate victime ale modei, dar nici nu îşi fac apariţia în public în ţinute neîngrijite. Au simţul armoniei formelor şi ştiu să-şi pună în valoare corpul. Sunt fane ale stilului sexy – clasic. Bijuteriile preferate sunt cele discrete, uşor de purtat şi care se potrivesc în majoritatea ocaziilor.

 

Creatoare de tendinţe

 

Vărsătoarele sunt deschizătoare de drumuri în modă. Contrar celor care ar face orice pentru a respecta tendinţele, femeile Vărsător sunt cele care creează tendinţele, graţie bunului-gust şi al intuiţiei de care dau dovadă. Evită croielile care nu le oferă libertate totală de mişcare, fiind adepte ale hainelor lejere, fără însă a adopta un look casual. Caută întotdeauna detaliile care le fac deosebite. Adesea aleg obiecte vestimentare din garderoba masculină, look-ul androgin fiind unul dintre preferatele lor. Vărsătoarele rămân însă mari iubitoare de bijuterii, mai ales cele extravagante, strălucitoare, din argint, cu pietre preţioase sau nu, dar în mod obligatoriu colorate. Preferă violetul, albastrul închis, negrul şi albul.

 

Preferă bluzele strâmte şi decoltate

 

Femeile din zodia Peştilor sunt seducătoare, visătoare, vivace şi atrag privirea asupra lor, prefăcându-se de cele mai multe ori că nu observă acest lucru. Preferă obiectele vestimentare decoltate, pe care însă le poartă cu foarte mare naturaleţe, nedevenind niciodată vulgare. Poartă adesea sandale şi pantofi cu tocul foarte înalt. Bijuteriile preferate sunt cerceii şi lănţişoarele din argint sau perle.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS