10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPantaloni pentru orice siluetă

Pantaloni pentru orice siluetă

Înainte de a vă cumpăra pantaloni, este bine să ştiţi că modelul şi croiala trebuie alese în funcţie de conformaţie şi, mai ales, ţinând cont de forma feselor. Căutaţi modele de pantaloni care vă vor ajuta să mascaţi cu succes imperfecţiunile.

Dacă faceţi parte din categoria femeilor cu o siluetă filiformă, care pot purta fără nici o problemă pantaloni scurţi, fuste mini sau blugi mulaţi, dar care au un posterior plat, puteţi găsi un model de pantalon care să fie adaptat perfect siluetei dumneavoastră şi care să vă ajute să transformaţi „defectul“ într-un atu. Regula de aur este să mizaţi întotdeauna pe pantalonii mulaţi şi puteţi fi fericită pentru că numai pe dumneavoastră vă avantajează acest model. În schimb, nu este recomandat să optaţi pentru pantaloni largi. Trucurile care dau întotdeauna rezultate şi reuşesc să compenseze lipsa de forme sunt purtarea unei curele late, înnodarea unei eşarfe sau aplicarea unor detalii pe pantaloni în jurul taliei: jocul de volume va atrage atenţia asupra siluetei.

 

Rotunjimi generoase

 

Doamnele care au şolduri late şi fese rotunde se pot considera norocoase, pentru că nimic nu e mai sexy decât o femeie cu rotunjimi generoase. Este indicat ca doamnele care fac parte din această categorie să opteze pentru pantaloni cu o croială amplă, dar suplă, care să le pună în valoare formele. Optaţi pentru pantaloni cu modele structurate, croiţi din materiale care nu cad prea fluid, şi alegeţi tăieturi elaborate, pentru a vă transforma posteriorul într-o armă de seducţie. Trucul pentru punerea în evidenţă a unui astfel de posterior este să purtaţi pantalonii cu bluze mulate pe corp, care vă vor pune în valoare decolteul, punctul forte al acestui tip de siluetă.

 

Posterior bombat

 

Dacă vă încadraţi în categoria femeilor cu posterior bombat, acest atu se datorează fie faptului că faceţi mult sport, fie pur şi simplu aşa v-a înzestrat natura. Deşi poate părea silueta ideală, nu puţine sunt femeile care nu ştiu cum să procedeze: fie să-şi ascundă posteriorul în spatele unor pantaloni largi, fie, dimpotrivă, să joace cartea senzualităţii, îmbrăcând haine mulate. Vestea bună pentru nehotărâte este că există o cale de mijloc. Regula de aur în acest caz este găsirea proporţiilor potrivite. Nu este deloc recomandat să purtaţi pantaloni exagerat de strâmţi, ci, dimpotrivă, cea mai bună alegere pentru o astfel de siluetă o reprezintă pantalonii evazaţi, care sunt mai strâmţi în partea de sus, adică exact în zona care vă interesează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU