9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCostume de plajă pentru o vară fierbinte

Costume de plajă pentru o vară fierbinte

Designerii de modă au conceput deja modelele de costume de baie pentru vara 2008. În vogă sunt cele îndrăzneţe, în culori tonice, care contrastează plăcut cu pielea bronzată.

Culorile electrizante precum verde, albastru, roşu, galben, mov, portocaliu au fost preferate de creatorii costumelor de baie în aceast sezon. Nici nuanţele pastelate nu au fost uitate, ele concurând clasicele culori alb şi negru, mereu în vogă. În ceea ce priveşte modelele, creatorii de modă le-au conceput după tipare ingenioase, care vorbesc de îndrăzneală, într-o magie a culorilor. Revin în prim-plan efectele metalice, care vin să completeze bronzul pielii.

 

Costumul de baie în două piese, în vogă

 

În această vară puteţi opta cu încredere pentru costumele de baie în două piese. Dacă aveţi o siluetă de invidiat, puteţi însă alege un costum întreg, care pune în valoare formele trupului. „Un trend al acestei veri va fi constituit de costumele de baie cu sutienul legat după gât, de decolteul provocator rotund, pătrat şi în formă de V sau de cele care dezgolesc părţile laterale ale trupului. Altă tendinţă în moda estivală este body-ul cu tăieturi laterale, acoperind pielea nici prea mult, nici prea puţin. Acesta se poate purta şi pe sub rochiţele lejere de plajă sau chiar ca un accesoriu indispensabil la o ţinută de zi“, consideră specialiştii citaţi de site-ul envy.ro. Noul trend al costumelor de baie reinventează termenul de feminitate. Dovada acestui lucru sunt modelele de sutiene de plajă, cu bretele cât mai subţiri, extrem de delicate şi feminine. Acelaşi etern feminin poate fi regăsit şi în modele cu motive florale, cu figuri geometrice sau cu buline mai mari sau mai mici. Se mai poartă sutienele gen maiou, asortate la şorturile băieţeşti, care sunt, de asemenea, fascinante şi seducătoare. Spiritul practic şi influenţele sport aduse de stilul marinăresc sunt, şi ele, binevenite în această vară. Combinaţia originală de albastru cu alb, cea de dungi orizontale şi verticale, care readuc în prim-plan stilul anilor ’50, fac din aceste modele de costume vedetele sezonului. O atenţie deosebită a fost acordată şi materialelor. Printre preferatele designerilor se află caşmirul, lycra sau spandexul şi ţesăturile jacard. Creatorii de modă nu le-au uitat nici pe adeptele push-up-lui. Pentru ele au creat astfel de modele de sutien pentru costumul de plajă din materiale uşoare şi fine, cu tot felul de imprimeuri, dar şi exemplare uni. Nici accesoriile nu lipsesc: o cămaşă transparentă şi subţire poate completa ţinuta de plajă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII