14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRăsfăţul de la Pallace

Răsfăţul de la Pallace

Nicu Paleru, Emilia Ghinescu, Diana – fostă Pops, dar şi un grup de striperi din Bucureşti au fost surprizele pregătite de cei de la Pallace pentru doamnele care au ales să-şi petreacă ziua de 8 Martie în luxosul restaurant craiovean.

Pe lângă momentele muzicale ale unor artişti renumiţi care au încântat auditoriul în seara de 8 Martie la petrecerea organizată la Pallace, reprezentantele sexului frumos au fost surprinse în mod plăcut de organizatori cu un meniu special creat pentru a nu le afecta siluetele, dar şi cu numărul de strip-tease, care nu fusese prevăzut în program. Show-ul băieţilor şi numerele cu cowboy au făcut deliciul doamnelor. „Am fost plăcut impresionată să descopăr pentru al treilea an consecutiv aceeaşi atmosferă excelentă. Totul a fost deosebit: muzica, numărul de strip-tease. Am fost, ca de obicei, încântată de alegerea făcută“, a precizat Ionela Jianu.

Şi pentru că la Pallace surprizele sunt un lucru obişnuit, cele 35 de doamne care de trei-patru ani au ales acelaşi restaurant pentru petrecerea de 8 Martie, organizatorii au luat iniţiativa înfiinţării Clubului Femina 8 Martie, care „şi-a propus să facă activităţi caritabile în scopuri feminine. An de an se va face, înainte de începerea pretrecerii, un bilanţ al activităţilor caritabile. De asemenea, doamnele vor stabili împreună cu noi artiştii care vor asigura atmosfera din seara petrecerii de 8 Martie“, a precizat Costi Gheorghe, general manager la Pallace. „Cadoul cel mai frumos primit de organizatori a fost înfiinţarea Clubului. Legitimaţiile de membre ne oferă o serie de reduceri, dar şi posibilitatea de a întinde o mână de ajutor doamnelor cu probleme.

Totul a fost minunat, ca orice petrecere organizată la Pallace“, a precizat Bibina Dică, o clientă fidelă a restaurantului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS