22.8 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBucătăria de weekend

Bucătăria de weekend


Saltimboca de pui

Ingrediente: piept de pui, şuncă presată, caşcaval, smântână.

Mod de preparare: Se tranşează pieptul în trei, se bate, se dă prin făină şi se prăjeşte. Când este aproape gata, se scurge uleiul, se pun deasupra cărnii caşcavalul tăiat felii şi şunca presată, iar la sfârşit, smântâna.

Mod de servire: Se poate servi cu salată asortată şi piure de cartofi.

Tiramisu

Ingrediente: 5 ouă, frişcă, un pachet şi jumătate de pişcoturi, cafea, coniac şi 500 gr mascarpone.

Mod de preparare: Se aşază pe o tavă un rând de pişcoturi însiropate bine în cafea şi coniac, după care se pune o parte din compoziţia preparată anterior din frişcă, mascarpone, albuşuri şi gălbenuşuri bătute separat. Se mai pun un rând de pişcoturi şi altul din compoziţie, iar la sfârşit se pune în ploaie cacao.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS