9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSeducţie pe tocuri

Seducţie pe tocuri

Majoritatea bărbaţilor consideră pantofii cu toc ca fiind irezistibili. Puteţi profita în cinci feluri de atuul pe care vi-l oferă o pereche de pantofi cu tocurile înalte.

 

Faptul că purtaţi tocuri înalte vă schimbă total atitudinea. Mergeţi mult mai drept şi într-o manieră mai elegantă.

Mersul. Este suficient să mergeţi încet şi să puneţi un picior în faţa celuilalt. Mersul gen raţă nu atrage pe nimeni şi nu are nimic sexy. Încercaţi să exersaţi acasă acest mers. În nici un caz nu ieşiţi pe tocuri foarte înalte dacă nu sunteţi sigură că puteţi face faţă. Privirea trebuie să fie îndreptată înainte şi sub nici o formă nu vă uitaţi la vârfurile pantofilor. Adoptaţi un aer încrezător.

Jeanşii. Tocurile înalte în combinaţie cu jeanşii este o ţinută cât se poate de sexy, mai ales dacă este vorba despre jeanşi mulaţi pe picior. Alegeţi un model care vă evidenţiază silueta. O astfel de ţinută va atrage cu siguranţă atenţia asupra dumneavoastră şi vă va evidenţia formele, succesul fiind garantat.

Mişcarea picioarelor. Atunci când suneţi aşezată, mişcaţi discret piciorul în interior şi în exterior, efectuând rotiri elegante din gleznă. Pentru a vă reuşi acest truc, exersaţi mai întâi acasă, în faţa oglinzii.

Încrucişarea picioarelor. Se spune că este un gest care îi înnebuneşte pe bărbaţi. Acest gest făcut în prezenţa unui domn face ca interesul lui să crească imediat. Majoritatea femeilor fac acest gest într-o manieră automată. Efectul este însă fulminant atunci când îi aruncaţi o privire pătrunzătoare şi vă încrucişaţi picioarele lent, special ca el să observe acest lucru. Nici un bărbat nu poate rămâne indiferent la o astfel de provocare.

Balansaţi pantoful. Puteţi seduce cu ajutorul pantofilor cu toc folosind mici gesturi, cum ar fi cel al balansării pantofului. Aşezată în faţa bărbatului pe care doriţi să-l seduceţi, scoateţi pantoful din picior şi balansaţi-l ţinându-l pe vârful degetelor. Aveţi însă foarte mare grijă să nu scăpaţi pantoful, deoarece situaţia ar fi cât se poate de stânjenitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII