9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBucătăria de weekend

Bucătăria de weekend

Platou Zamfirescu

Ingrediente: carne de la garniţă, coastă de porc, pastramă de oaie, pastramă de porc, cârnaţi de la garniţă, acrituri, mămăliguţă, cartofi ţărăneşti.

Mod de preparare: Pastrama de porc şi cea de oaie se fac pe grătar şi apoi se aşază pe un platou din lemn, alături de toate celelalte ingrediente.

Pulpă cu cartofi ţărăneşti

Ingrediente: pulpă, ceapă, ardei capia, roşii, sos de roşii, cartofi natur, caşcaval, costiţă.

Mod de preparare: Se sotează în tigaie ceapa, costiţa, ardeiul capia, roşiile. Când sunt gata, se adaugă peste cartofii natur. Deasupra se rade caşcaval. Pulpa de pui se pregăteşte pe grătar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU