19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBlestemul amorului la serviciu

Blestemul amorului la serviciu

Acum, că Sfântul Valentin a trecut, iar clipele de coşmar petrecute în căutarea celui mai potrivit cadou pentru persoana iubită au fost uitate, vă puteţi trage sufletul şi găsi timp să aruncaţi o privire în jur pentru a constata că sunt alţii care au necazuri şi mai mari.

Este vorba de persoanele care s-au îndrăgostit de un coleg de birou şi care încearcă să se mişte pe un „câmp minat“ în tentativa de a fi fericite pe plan sentimental, dar şi de a ţine de locul de muncă.

Succesul unei poveşti de dragoste la birou este posibilă, în cazul în care urmaţi patru reguli oferite de cotidianul britanic The Times, care au la bază sfaturile specialiştilor de la ACAS, o organizaţie al cărei obiect de activitate îl reprezintă prevenirea şi soluţionarea controverselor la locul de muncă.

În opinia specialiştilor, graţie acestor recomandări, este posibil ca o relaţie născută între birou şi automatul de cafea, locurile „predestinate“ pentru astfel de flirturi, chiar să funcţioneze şi să fie de bun augur.

În primul rând, „lăsaţi-vă“ viaţa sentimentală acasă, pentru că nici unul dintre colegii dumneavoastră nu vrea să se pomenească în mijlocul unei dispute între îndrăgostiţi sau să vă surprindă în ipostaze fierbinţi. În al doilea rând, oricât ar fi de bine să fiţi deschişi şi să vorbiţi cu colegii despre sentimentele dumneavoastră, ar fi mai bine să vă asiguraţi că alesul dumneavoastră simte şi el acelaşi lucru.

Confidenţe „pe pernă“

 

Evitaţi „confidenţele pe pernă“, adică discuţiile despre serviciu, mai ales dacă unul dintre dumneavoastră este şeful celuilalt. Apoi, specialiştii vă atrag atenţia să vă pregătiţi pentru ce e mai rău. Acum sunteţi îndrăgostiţi, totul merge perfect, vedeţi lucrurile în roz, însă, mai devreme sau mai târziu, există pericolul ca totul să se termine, iar „comedia romantică“ să se transforme într-o tragedie. Aşadar, mai bine reacţionaţi din timp, păstraţi-vă sângele rece în orice condiţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS