17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPaltonul din stofă, o alegere potrivită

Paltonul din stofă, o alegere potrivită

Dacă vreţi să înlocuiţi geaca sport cu o haină elegantă, dar, în acelaşi timp, şi călduroasă, paltonul din stofă este alegerea potrivită. Îl puteţi purta în orice ocazie. Pentru zilele de weekend, când preferaţi să alegeţi o ţinută lejeră, puteţi să optaţi pentru un model de palton de la Nissa, cu două rânduri de nasturi, practic şi comod, uşor cambrat, al cărui preţ este de 350 de lei. O ţinută uşor sportivă, formată din blugi (78 de lei) şi pulover pe gât (58 de lei), permite un astfel de model. Puteţi alege din rafturile magazinelor şi o şapcă la 29 de lei, dar şi o geantă din piele sau imitaţie. Acelaşi palton uşor cambrat, destul de călduros, se poate purta şi cu o rochie tricotată, la 169 de lei, asorată cu o pereche de cizme din piele, la 150 de lei, preţ redus. Locul şepcii poate fi luat acum de o bască tricotată, la 55 de lei, în ton cu rochia.

 

Pentru ocazii speciale

 

Pantalonii din stofă (100 de lei) sau fusta din stofă (99 de lei), purtate cu o cămaşă (70 de lei) şi vestă (50 de lei), pot fi completate pentru o zi la serviciu de un palton, al cărui preţ nu depăşeşte 350 de lei.

Pentru a avea un aer de eleganţă, puteţi accesoriza ţinuta cu un şal cu două feţe, la 89,9 lei. Dacă nu sunteţi adeptele acestui tip de accesoriu, puteţi alege o eşarfă în ton cu nuanţele celorlalte piese de vestimentaţie. Preţul lor oscilează între 29 şi 39 de lei.

Un palton din stofă albă (150 de lei preţ redus, la Eross) nu-l puteţi purta oriunde, căci este mai pretenţios. Cu toate acestea, n-ar strica să-l aveţi în garderobă, căci, la o recepţie sau la o ocazie specială, veţi trece drept o femeie cu gusturi rafinate. În schimb, dacă vreţi să fiţi în centrul atenţiei, puteţi alege un palton negru, care este înnobilat cu garnitură de blăniţă naturală. Preţul său, 267 de lei.

În cazul în care vă place să purtaţi fuste mini, un mantou mai scurt vă va pune în evidenţă picioarele. Nu lipseşte blana, ca un accesoriu menit să vă confere un aer princiar. O piesă vestimentară de acest gen poate fi achiziţionată în perioada reducerilor la 210 lei. Tot pentru ocazii speciale puteţi alege un palton cabrat, alb cu detalii romantice, broderii, broşă neagră trandafir şi elemente grafice, dungi de diferite mărimi. Preţul său, 400 de lei.

Oferta magazinelor este bogată, aşa că, dacă v-aţi hotărât să optaţi pentru un model de palton pentru a vă îmbogăţi garderoba, puteţi alege între modelele variate existente pe piaţă, de la paltoanele cambrate, comode, până la cele mai cochete, din caşmir brodat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU