9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎmbrăcaţi-vă în funcţie de vârstă

Îmbrăcaţi-vă în funcţie de vârstă

Publicaţia Times a oferit câteva sfaturi preţioase despre hainele care se potrivesc fiecărei vârste, sugestii care se adresează în special doamnelor.

Aşa cum se precizează în cotidianul britanic, după vârsta de 35 de ani sunt interzise fustele mini sau bluzele prea scurte. Altfel spus, trebuie evitate hainele de adolescentă după depăşirea pragului de 35 de ani. Regula ce trebuie respectată este „îmbracă propria vârstă şi propriile forme“. Dacă doamnele sub 35 de ani se pot îmbrăca după bunul-plac, cele ce au depăşit această vârstă trebuie să spună adio ţinutelor extravagante. Tinerele între 16 şi 25 de ani au undă verde pentru „experimente“, pentru fustele mini şi bluzele foarte strâmte, pentru culorile aprinse şi fosforescente. Femeilor cu vârste cuprinse între 26 şi 35 de ani le sunt recomandate cardiganul şi taiorul. De asemenea, acestea trebuie să acorde o atenţie deosebită bijuteriilor şi genţilor, care trebuie să respecte tendinţele momentului. Totul se schimbă pentru doamnele între 36 şi 45 de ani. Specialiştii recomandă un look distins, fuste cu lungimea până la genunchi, taioare şi cămăşi. Sunt acceptaţi blugii în combinaţie cu pulovere, de preferat din caşmir. După 36 de ani, cele care le salvează pe doamne sunt ţesăturile de calitate, croielile perfecte, pantofii, genţile, make-up-ul ca la carte şi bijuteriile. Altfel spus, cu cât înaintaţi în vârstă, cu atât trebuie să cheltuiţi mai mult pentru a vă face remarcată. Între 46 şi 55 de ani, tot calitatea este cea care face diferenţa. Sunt recomandate blazerele de firmă, puloverele din caşmir, eşarfele şi bijuteriile discrete.

 

Kit-ul de supravieţuire pentru doamne

 

Tot cotidianul britanic
Times este cel care oferă o listă utilă pentru doamne cu cele 30 de obiecte care sub nici o formă nu trebuie să le lipsească în anul 2008, un fel de „kit de supravieţuire“ pentru femeile ce vor să facă faţă cu succes oricărei situaţii şi oricărui eveniment: un plic, care este perfect pentru a vă face apariţia la petreceri; mănuşi din piele, care adaugă un plus de luminozitate ţinutei de iarnă; o curea groasă din lac, care transformă radical orice combinaţie de haine; o cutie cu bijuterii; o pereche de pantaloni cu talia nu foarte joasă; rimel pentru volum; o bluză de mătase, care este perfectă pentru orice ocazie şi care oferă celei care o poartă eleganţă şi naturaleţe în acelaşi timp; o broşă vintage; papuci din mătase, în stil oriental; o umbrelă în stil Mary Poppins, preferabil de culoare neagră sau cu motive florale; o beretă albă, neagră sau în stil marinăresc; o rochie neagră pentru ocaziile speciale; un inel de dimensiuni mari pentru cocteil (sunt la modă cele cu rubine sau smaralde); un bolero tricotat, care oferă o notă glamour; un inel cu diamante, chiar dacă nu sunteţi logodite sau căsătorite; o bluză largă din caşmir; un sutien fără cusături; lenjerie intimă de calitate; ciorapi cu adeziv; cizme fără toc de culoare neagră; câteva maiouri cu decolteul generos; un lănţişor; blugi, cel puţin două perechi; ojă roşie; clame; o geacă sport; palton pentru sezonul rece; costum de baie (atât bikini, cât şi un costum întreg); un feon de calitate; o cămaşă albă şi una neagră, care, lăsate deschise în zona decolteului, fac sexy orice femeie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS