28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Scurte ştiri

Miss după gratii

O tânără de 26 de ani a fost desemnată cea mai frumoasă deţinută din închisoarea pentru femei Talavera Bruce din Rio de Janeiro. După cum informează Krone.at, Dione Normando Pires, arestată pentru jaf, s-a impus în faţa celorlalte opt contracanditate care s-au aliniat la startul competiţiei. „Astăzi nu m-am simţit ca o deţinută. Este cea mai fericită zi din viaţa mea“, a spus Pires. Pe locurile doi şi trei în clasament s-au clasat două brazilience aflate după gratii pentru trafic cu droguri.

Tripleţi şi cvadrupleţi la un spital
în doar 24 de ore

Un spital din oraşul american New Orleans se poate mândri cu un record mai puţin obişnuit. După cum informează Krone.at, în interval de doar 24 de ore, în maternitatea spitalului au venit pe lume tripleţi şi cvadrupleţi. Primii au venit pe lume cei trei băieţei ai Pamelei Knocke. Linus, Oliver şi Miles au văzut lumina zilei în a 33-a săptămână de sarcină în maternitatea de la Ochsner Medical Center. După doar 12 ore, medicii au asistat la naşterea celor patru fete ale Alishei Murphy. Molly, Elizabeth, Margaret şi Carolyn au venit pe lume în a 32-a săptămână de sarcină. Toţi bebeluşii se simt bine, însă vor mai fi supravegheaţi pentru un timp de medici. Cvadrupleţii au venit pe lume în urma unei inseminări artificiale, în timp ce tripleţii, pe cale naturală.

Record mondial la întins rufe
 
Spălatul şi întinsul rufelor nu reprezintă în mod normal o activitate casnică prea populară. Cu toate acestea, sute de femei din Mexic s-au adunat marţi pentru a stabili un record mai puţin obişnuit: cele mai multe rufe puse la uscat pe sârmă. Performanţa a fost stabilită în oraşul mexican Toluca, situat la 50 de kilometri de Mexico City. Munca participantelor a fost cu adevărat impresionantă: peste 70.000 de articole vestimentare au fost întinse la uscat pe o distanţă de 40 de kilometri. Dacă sârma de rufe ar mai fi avut zece kilometri, recordul ar fi ajuns până în capitala Mexicului.

LeBron James – cel mai tânăr milionar

Starul NBA LeBron James este cel mai tânăr milionar din lume, potrivit unui clasament al celor mai tineri bogătaşi cu vârste sub 25 de ani, dat publicităţii de revista Forbes. Averea baschetbalistului american se ridică la 27 de milioane de dolari, cu trei mai mult decât ocupantul locului doi, starul din Liga americană de fotbal, Reggie Bush. Pe locul trei s-a clasat jucătoarea de tenis Maria Sharapova, cu 23 de milioane, urmată de jucătoarea de golf Michelle Wie, cu 19 milioane. Printre tinerii milionari se mai numără şi celebrele surori Olsen, care în ultimul an au câştigat câte 17 milioane de dolari, Daniel Radcliffe, interpretul vrăjitorului Harry Potter, solista Avril Lavigne şi actriţele Keira Knightley şi Lindsay Lohan.

Scarlett Johansson – o frumuseţe naturală

Frumoasa actriţă Scarlett Johansson a acţionat în judecată o revistă americană care a publicat un articol cu privire la operaţiile estetice pe care le-ar fi suferit. Vedeta a mărturisit că zvonurile potrivit cărora ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-şi repara nasul sunt false şi că are de gând să dea în judecată revista americană care a făcut astfel de presupuneri. „Întotdeauna am fost sinceră cu presa cu privire la imaginea mea şi cred că unii dintre fanii mei au fost induşi în eroare. De aceea, voi lua imediat atitudine împotriva revistei“, a spus actriţa. Afirmaţiile lui Scarlett au fost confirmate şi de purtătorul său de cuvânt , care a precizat: „Pur şi simplu, nu există nici un sâmbure de adevăr în povestea spusă de revistă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS