Acasă Magazin Ia te uita!

Ia te uita!

-

HBO
ora 21.40

Regatul Cerului (Kingdom of Heaven)    
Regia:
Ridley Scott
În rolurile principale: Orlando Bloom, Eva Green, Jeremy Irons
Aventuri – 2005

Regizorul Ridley Scott este binecunoscut pentru superproducţii precum „Gladiator“, „Blade Runner“ sau „Black Hawk Down“. De data aceasta, el aduce pe marele ecran o perioadă extrem de agitată şi tulbure din istoria omenirii – cruciadele – şi povestea unui tânăr cavaler francez, Balian, la origine un modest fierar, pe care circumstanţele îl transformă în conducător militar şi apărător al Ierusalimului. Punctul de pornire în destinul eroic al lui Balian (Orlando Bloom) îl constituie întâlnirea cu un cruciat, cavalerul Godfrey of Ibelin (Liam Neeson). La moartea sa, Godfrey îi transferă lui Balian îndatorirea de a păstra pacea, de a-i apăra pe cei slabi şi de a face ca un „Regat al Cerului“ să fie posibil pe pământ. Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 7,0.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.