9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Astăzi, veţi descoperi că piedicile cele mai enervante se vor dovedi a fi, de fapt, marele noroc de care aveţi nevoie. E ca şi cum ceva vă opreşte să înaintaţi spre un anumit scop, un plan pică în ultimul moment sau cineva nu vine la întâlnire, dar este cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Sunteţi dispuşi să colaboraţi, să ajutaţi, să munciţi până la extenuare pentru a realiza ceea ce v-aţi propus. O activitate de grup ar putea fi sursa unor satisfacţii nebănuite pentru că nu va lipsesc nici sociabilitatea şi nici ideile.

 Taur
Ieşiţi în lume, pentru că în locurile aglomerate, cu persoane necunoscute, se pot ivi azi cele mai interesante evenimente. Chiar şi acolo unde nu credeţi că se mai poate petrece ceva –  adică în cele mai banale locuri – v-aţi putea trezi în faţa unei surprize de proporţii ce vă scoate din rutină.  Fiţi receptivi la ocaziile care apar pentru că vă vor aduce un plus de şansă, dacă nu chiar noi relaţii avantajoase. Aţi putea semna o înţelegere care vă aduce câştiguri substanţiale, de care aveţi într-adevar aveţi nevoie.

 Gemeni
Trebuie să luaţi o decizie la rece, fără grabă, fără influenţe străine, pentru că ceea ce alegeţi acum va avea efecte pe termen lung de acum încolo. De aceea trebuie să aveţi mintea limpede şi să calculaţi totul cu grijă, pentru că nu vi se va oferi a doua şansă de a vă răzgândi şi schimba decizia. Bucuriile se ţin lanţ, dimineaţa cuprinzând veşti despre însănătoşiri neaşteptate, vizite sau călătorii, posibil chiar şi o căsătorie. Nici după-amiaza nu se anunţă neplăcută, doar că veţi cădea în rutină şi nimic deosebit nu se mai poate întâmpla.

 Rac
 Aveţi un efect liniştitor în grupurile de persoane în care ajungeţi azi, pentru că reuşiţi să domoliţi tonul ridicat al unora şi patima în comunicare a altora. Veţi obliga pe toată lumea să lase la o parte orice ostilităţi sau reacţii impulsive şi să discute amical. O persoană de sex opus vă lansează o invitaţie plăcută. Acum, că sunteţi liberi să vă analizaţi situaţia şi să vă faceţi planuri, vă daţi seama că o hotărâre luată cam în grabă nu a fost atât de rea.

 Leu
  Treceţi printr-un moment critic în plan financiar, ca şi cum aţi rămâne brusc fără bani sau aflaţi o veste proastă cu privire la afacerile sau veniturile dumneavoastră. Este ca o cădere, ceea ce vă poate dezechilibra major bugetul. Vă dezvăluiţi pasiuni şi ambiţii în toate domeniile vieţii. Aveţi mult mai multă voinţă de a rezolva problemele dificile şi nu este exclus să daţi dovadă de ambiţie pentru a vă afirma în societate.

 Fecioară
O acţiune la care aţi muncit mult ajunge într-un punct în care totul se poate strica. Ori trebuie să puneţi brusc punct unei situaţii care nu mai poate continua aşa la nesfârşit, ori intervine un obstacol de netrecut.  Posibil că singura cale de a restabili echilibrul ar fi un sacrificiu final, definitiv, fără a vă mai întoarce.

Balanţă
A sosit momentul unor analize financiare în activităţile începute. Ori ajungeţi pe la o instituţie la care trebuie să prezentaţi acte, dosare sau rezultatele muncii, ori aşteptaţi un răspuns de care depinde continuarea afacerilor dumnevoastră.

 Scorpion
 Planul sentimental este foarte fragil, relaţia cu partenerul merge prost şi suferiţi, în sinea dumneavoastră, o dezamăgire. Nu vreţi să arătaţi nimănui că suferiţi. Aţi avea nevoie de cineva alături care să vă susţină, dar nu există nimeni în care să aveţi încredere,  iar persoana iubită nu răspunde nevoilor dumneavoastră aşa cum aţi dori.

 Săgetător
Nu aveţi încredere în mersul unor evenimente, ci aţi avea nevoie de garanţii, de angajamente ferme, de dovezi palpabile. Nu ajung simple vorbe sau promisiuni cu privire la viitoare intervenţii, ci aţi vrea ca toţi cei alături de care lucraţi să pună serios umărul la treabă şi să arate de ce sunt în stare.

 Capricorn
  Treceţi printr-un moment dificil, dar se iveşte exact în momentul critic un ajutor nesperat ce vă scoate la liman. Intervenţia unui prieten care înţelege foarte bine prin ce treceţi se va dovedi salvatoare.

 Vărsător
 Apar multe ocazii de a relaţiona: invitaţii la plimbare, conversaţii la telefon, propuneri de asociere, dar vă prind într-un moment nepotrivit, în care nu prea aveţi chef să staţi la discuţii. Practic, evitaţi dialogul ori pentru că nu sunt persoanele cu care vă place să staţi de vorbă, ori pentru că discuţiile nu vă privesc pe dumneavoastră.

 Peşti
Nu vă puteţi bucura prea mult de un succes, pentru că imediat după reuşită, apare umbra care ştirbeşte frumuseţea momentului. Nu spuneţi hop înainte să săriţi, ar spune o vorbă, şi nici nu vă culcaţi pe laurii victoriei, pentru că succesul de azi nu va mai avea aceeaşi valoare mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS