10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAsigurări de vedete

Asigurări de vedete

În timp ce persoanele obişnuite sunt preocupate să-şi facă asigurare de viaţă, pentru maşină şi pentru casă, vedetele au idei dintre cele mai ciudate şi se gândesc cum să facă pentru a-şi proteja cât mai bine diferite părţi ale corpului. Luni la rând, celebrităţile plătesc sume impresionante pentru a-şi asigura fie vocea, fie picioarele, fie alte zone ale corpului pe care le consideră importante.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez s-a gândit să-şi asigure partea fizicului său care a făcut-o celebră în toată lumea – posteriorul. Artista şi-a asigurat fesele pentru suma de 200 de milioane de euro.
Top modelul de renume internaţional Heidi Klume şi-a asigurat picioarele contra sumei de 1,8 milioane de dolari. Din cauza unei mici cicatrici la genunchi, piciorul său stâng este evaluat cu 139.000 de euro mai puţin decât cel drept.
Tot la picioare s-a gândit şi cântăreaţa americană Mariah Carey. Artista nu vrea să-şi asume nici un risc atunci când vine vorba despre această parte a corpului său, chiar dacă nu a fost niciodată catalogată drept una dintre vedetele cu cele mai sexy picioare din lume. Cu toate acestea, cântăreaţa şi-a oferit o asigurare de 695 de milioane de euro.

Mâinile sau corzile vocale, la adăpost de incidente

Keith Richards, chitaristul formaţiei Rolling Stones, s-a gândit să-şi asigure mâinile, fără de care nu ar mai putea să cânte la instrumentul pe care îl iubeşte atât de mult. Pentru a fi la adăpost în cazul unui accident nedorit, artistul a contactat o asigurare de un milion de euro.
Kylie Minogue, una dintre cele mai iubite cântăreţe din lume, a luat decizia de a-şi asigura întregul corp, pentru a putea sta liniştită în cazul în care trupul său ar suferi o lovitură gravă. Pentru că dispune de bani, dar şi de un simţ al umorului bine dezvoltat, artista şi-a asigurat şi faimoşii săi pantaloni scurţi aurii, cu suma de 1,3 milioane de euro, un preţ justificat dacă ţinem cont de faptul că aceştia sunt un adevărat simbol pentru succesul său.
Întregul corp şi l-a asigurat şi fotbalistul englez David Beckham, pe o sumă deloc mică – 149 de milioane de euro.
Dacă pentu unii „uneltele“ de muncă sunt picioarele sau mâinile, pentru alţii acestea sunt reprezentate de voce, mai exact de corzile vocale. Cântăreţul  Bruce Springsteen s-a gândit la acest lucru şi, pentru a preveni eventualele neplăceri cauzate de pierderea vocii, fenomen des întâlnit în cazul cântăreţilor, şi-a asigurat corzile vocale cu opt milioane de euro.
Catalogată drept una dintre cele mai mari top modele din toate timpurile, Claudia Schiffer        şi-a asigurat faţa pentru 3,4 milioane de euro. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS