19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Intraţi în legătură cu o persoană care urmăreşte ceva. Vi se bagă pe sub piele, sub masca unui fals prieten, mânuieşte cuvintele cu dibăcie încât ar putea obţine uşor ceva de la dumneavoastră, dar pe căi incorecte.

Taur

Eraţi stresat, prins într-o anumită activitate ce vă solicita la maximum fizic şi mental, dar acum totul revine la normal. Ori se încheie un capitol din munca prestată, ori vă luaţi, pur şi simplu, o zi de pauză, pentru că v-au lăsat puterile.

Gemeni

Competiţia vă stimulează să daţi tot ce aveţi mai bun în dumneavoastră şi această ambiţie – ce poate aluneca spre orgoliu şi infatuare – vă ajută să faceţi un pas în faţă ca să atrageţi atenţia asupra dumneavoastră.

Rac

Intervenţia unei persoane cu autoritate în treburile dumneavoastră închide definitiv un capitol. Trebuie să renunţaţi la planul la care contribuiaţi, pentru că nu este calea cea bună sau nu duce acolo unde speraţi.

Leu

Apropierea unui eveniment mult aşteptat din perioada imediat următoare naşte emoţii intense în sufletul dumneavoastră. Este tracul dinaintea unei întâlniri, nesiguranţa în faţa viitorului, teama că nu vă veţi descurca, dar veţi face faţă pentru că vă veţi controla emoţiile.

Fecioară

Descoperiţi că aveţi o ambiţie fantastică şi vreţi neapărat să atingeţi un scop măreţ. E cale lungă până la ceea ce visaţi, dar puteţi ajunge acolo. Aveţi şi răbdarea, şi mijloacele necesare, şi motivaţia de a înainta, în ciuda multelor amânări şi piedici de pe parcurs.

Balanţă

Grijile vă copleşesc şi nici nu puteţi dormi noaptea din cauza atâtor procese de conştiinţă care vă dau târcoale. Vă preocupă o confruntare profesională la vârf şi vreţi să lăsaţi o impresie impecabilă. Studiaţi cu o oarecare patimă, cu înverşunare, dornic să arătaţi ce ştiţi, dar nu aveţi şi încredere deplină că veţi avea succes.

Scorpion

Este mare agitaţie în jurul dumneavoastră, fiecare vrea câte ceva, dar nu reuşiţi să menţineţi un ton paşnic şi amabil pe tot parcursul zilei. Aveţi momente când răbufniţi împotriva rivalilor, dar veţi găsi imediat forţa de a calma spiritele şi de a reveni la normal.

Săgetător

Timpul îşi lasă amprenta asupra dumneavoastră şi naşte trăiri ciudate, emoţii profunde, o oarecare teamă cu privire la un eveniment ce se apropie. Nu sunteţi prea sigur că veţi trece cu bine de acel moment anunţat, de aceea tremuraţi, în taină, pentru marea confruntare.

Capricorn

Nu sunteţi alături de persoana iubită cu sufletul, aşa cum ar trebui. Se resimte o oarecare distanţă, de parcă atenţia v-a fost deja atrasă de altcineva. Nu răspundeţi la invitaţiile, propunerile sau solicitările partenerului, care se simte exclus din viaţa dumneavoastră, ceea ce poate crea neplăceri în cuplu.

Vărsător

Ar trebui să cheltuiţi o sumă mai mare de bani pentru a pregăti o schimbare majoră în viaţa dumneavoastră: o schimbare de domiciliu, o călătorie, altă perspectivă în cuplu. Toate costă, de aceea nu trebuie să porniţi pe noul drum care vă atrage decât dacă v-au ieşit foarte bine calculele preliminare.

Peşti

Sunteţi foarte sceptic în faţa unei noi provocări din viaţa dumneavoastră. Ceva vă spune că ar fi mai bine să nu vă aventuraţi, să nu vă aprindeţi prea tare, să mai aşteptaţi, să vedeţi încotro merg lucrurile. Graba ar putea strica multe, tocmai de aceea luaţi totul încet şi sigur, punând mereu frână.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS