11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
O acţiune care evolua destul de lent cunoaşte azi o dinamizare. Totul capătă alt ritm, mai alert, mai viu, pentru a ajunge mai repede la ţelul propus. Sunteţi mulţumit de felul cum înaintează lucrurile, dar la acest succes  contribuie şi alte persoane, la fel de interesate de rezultatele finale. Sunt colegi pe care îi ştiţi demult şi de care vă leagă multe.

 Taur
Unii îşi impun părerile cu autoritate şi vă este greu să vi le expuneţi şi pe ale dumneavoastră, decât dacă vă depăşiţi timiditatea sau ridicaţi tonul în faţa celuilalt. Dacă e vorba de un părinte, un şef sau o personalitate mai puternică decât dumneavoastră, nu veţi reuşi să vă faceţi auzit, pentru că îl lăsaţi pe celălalt să vorbească. Fiţi atent la felul de a comunica, pentru că tonul dumneavoastră aspru creează animozităţi în anturaj.

 Gemeni
Certurile se încing mai ales acasă sau în cuplu, pentru că nu reuşiţi să vă exprimaţi punctul de vedere pe un ton mai amabil. Sunteţi atras de ceartă, de contradicţii, criticaţi prea mult, şi de aici până la un conflict cu părinţii, cu partenerul de viaţă sau cu propriii copii nu mai e decât un pas. Aveţi impresia că nimeni nu vă ascultă sau că nu vă iubeşte, de aceea ripostaţi cu oarecare impulsivitate.

 Rac
Fiţi atent la ceea ce spuneţi astăzi, pentru că o vorbă dură poate strica multe: o relaţie, o colaborare, un proiect. Sunteţi prea arţăgos, pregătit de riposte grave, ceea ce poate avea efecte neplăcute în relaţia cu lumea. Desigur, şi dumneavoastră puteţi fi atacat de alţii şi singura soluţie ar fi să-i ignoraţi, dacă nu vreţi să distrugeţi o prietenie la primul impuls. Riscul unei rupturi este major şi numai din cauza nervilor.

 Leu
Şansa de a vi se oferi un cadou sau de a vă spori veniturile este mai mare azi. Dacă asta e dorinţa dumneavoastră cea mai mare – de a câştiga mai bine – iată că se poate materializa acum. Pe de altă parte, dacă aveţi alt gen de plan – nu neapărat legat de câştiguri – atunci acesta nu poate deveni realitate decât printr-o investiţie masivă.

 Fecioară
Primiţi un ajutor salvator de la persoana iubită, care înţelege prin ce treceţi şi se dedică total nevoilor dumneavoastră. Nu căutaţi sprijin în altă parte. Numai cei care ţin la dumneavoastră vă pot fi alături cu adevărat astăzi. Nici prietenii, nici vecinii, nici colegii nu vă vor ajuta aşa cum partenerul de viaţă, părinţii sau fraţii o pot face. Fie că e un serviciu, fie doar un simplu sfat, se va dovedi benefic.

 Balanţă
Visaţi până departe în iubire, ori pentru că abia acum se înfiripă o idilă şi aveţi motive să fiţi optimist, ori pentru că faceţi planuri măreţe alături de partenerul deja existent. Vă place ceea ce se prefigurează la orizont, deoarece sunt evenimente fericite în doi, pentru care vă dedicaţi complet toată energia. Veştile bune vin mai ales de la oamenii la care ţineţi cel mai mult.

 Scorpion
Nu toată lumea este de acord cu dumneavoastră, deci vă puteţi aştepta la conflicte şi dispute chiar şi cu cei mai apropiaţi prieteni. Unii vor încerca să vă convingă asupra felului dumneavoastră cam violent de a trata lucrurile, dar, cu cât vă critică mai tare, cu atât deveniţi mai agresiv. Nu vă certaţi cu prietenii, pentru că aţi putea spune cuvinte dure, pe care le veţi regreta. Nimeni nu vă vrea răul, aşa cum vi se pare dumneavoastră acum.

 Săgetător
Este o zi fericită, pentru că, atunci când călătoriţi şi intraţi în contact cu multă lume, vă simţiţi cel mai liber şi mai norocos. Lucrurile bune vin ori de departe – poate chiar de peste hotare – ori pe parcursul unor deplasări la distanţă, deci nu refuzaţi nici o ocazie de a vă plimba. Puteţi întâlni pe cineva care ar putea juca un rol pozitiv în proiectele dumneavoastră. O zi amuzantă, în care vă simţiţi răsfăţat de astre.

 Capricorn
Ar fi trebuit să aveţi azi o întrevedere sau o întâlnire sentimentală, dar nu mai poate avea loc din cauza unei piedici neprevăzute. Celălalt nu este disponibil sau dumneavoastră sunteţi într-o pasă neplăcută şi nu aveţi chef de relaţia cu lumea. Preferaţi să vă izolaţi sau să staţi acasă, refuzând contactul cu ceilalţi, dar aţi putea rata o ocazie bună.

 Vărsător
Vă simţiţi vinovat de ceva şi nu ştiţi cum să reparaţi situaţia. Vă macină un puternic sentiment de culpabilitate, de aceea ar fi bine ori să vă cereţi iertare faţă de cel care a avut de suferit de pe urma dumneavoastră, ori să vă confesaţi cuiva. Recunoaşterea vinei are efecte benefice asupra psihicului şi veţi vedea mai clar şi calea de a corecta situaţia.

 Peşti

Vă grăbiţi să ajungeţi mai repede într-un loc unde vă aşteaptă evenimente plăcute. Poate faceţi o vizită unor prieteni care vă primesc cu braţele deschise sau nimeriţi într-un mediu tonic, amuzant, în care dumneavoastră jucaţi un rol important.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS