20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

În general, lucrurile par uşoare în cursul săptămânii, dar ceva vă poate atrage uşor atenţia luni. Apoi, de marţi până joi, fiţi selectiv. Implicaţi-vă în proiectele care vă fac într-adevăr plăcere şi întâlniţi-vă cu oamenii pe care îi îndrăgiţi cel mai mult. Vineri şi sâmbătă sunteţi neobişnuit de sensibil, dar nu neapărat în sensul negativ – pur şi simplu, sunteţi foarte atent la tot ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Este un moment oportun pentru întâlniri interpersonale, în special de natură romantică! Duminică odihniţi-vă – aveţi nevoie.

Taur

Luni este de preferat să vă faceţi mai degrabă un aliat decât un inamic. Totul depinde de atitudinea dumneavoastră. De marţi până joi se întrevăd perspective pozitive: bonusuri financiare, timp bun şi chiar dragoste. Faceţi-vă disponibil pentru toate! Vineri şi sâmbătă rezervaţi-vă timp doar pentru dumneavoastră. Duminica se arată foarte intensă. Care este pasiunea dumneavoastră?

Gemeni

Luni sunteţi foarte glumeţ, dar asiguraţi-vă că glumele dumneavoastră sunt înţelese corect. Fiţi atent mai ales la e-mail, care este greu de interpretat. De marţi până joi cheia este consecventă, atât la serviciu, cât şi în relaţiile personale. Începe să vă meargă din ce în ce mai bine vineri şi în week-end. Când vine vorba de dragoste, nu ezitaţi să intraţi în acţiune. Curaj!

 

Rac

Nu este genul dumneavoastră să vă expuneţi, dar dacă aveţi cu ce, etalaţi-l – stilul dumneavoastră. Apoi, de marţi până joi sunteţi as în a aranja lucrurile aşa cum trebuie, la serviciu sau în viaţa personală. Sunteţi curios să cunoaşteţi oameni; cineva norocos deţine cheia pe care o căutaţi. Vineri şi în week-end, totuşi, sunteţi un pic reţinut în ceea ce priveşte întâlnirile dumneavoastră. Menţineţi-vă valorile pe primul loc, cercetaţi-le în subconştient pe ale celorlalţi şi nu vă temeţi să spuneţi „poate“.

Leu

Sunteţi în centrul atenţiei luni şi toată lumea vă iubeşte. Nu aşteptaţi să faceţi o mişcare inteligentă la serviciu, în dragoste sau în altceva. De marţi până joi, totuşi, mai încetiniţi-vă ritmul. Priviţi lucrurile într-un mod mai practic şi veţi vedea o cale să vă schimbaţi concepţia care vă poate aduce o îmbunătăţire majoră. Viaţa este roz vineri şi în week-end. Sunt zile minunate pentru distracţie cu prietenii şi nopţi minunate pentru dragoste! Duminica vă rezervă un mister de investigat.

Fecioară

Mici incidente luni. Încercaţi să le întâmpinaţi cu un zâmbet, chiar dacă este forţat la început. Vă puteţi îmbunătăţi domeniul acum. De marţi până joi, astrele vă creează un climat pentru o veritabilă evoluţie – la serviciu, în relaţii, în comunicarea cu ceilalţi. Vineri şi sâmbătă nu uitaţi că sănătatea este importantă şi ea, aşa că fiţi activ! Făceţi-vă un program realist duminică: sunteţi doar o singură persoană şi ziua are doar 24 de ore!

Balanţă

Lucrul în echipă este favorizat luni, aşa că de ce să fiţi singur? De marţi până joi sunteţi foarte sociabil. Bonus: cineva vă poate spune ceva foarte util acum. De vineri până duminică, energia dumneavoastră arată grozav. Conversaţiile se transformă foarte uşor în flirt, aşa că folosiţi-vă puterile cu grijă!

Scorpion

Dacă luni vi se pare o zi dificilă – sau doar provocatoare – faceţi ceva pentru a o detensiona. De marţi până joi, astrele vă trimit oportunităţi de toate felurile pentru a vă îmbunătăţi viaţa. Dacă sunteţi receptiv – să adunaţi informaţii, să învăţaţi lucruri noi, să vă faceţi planuri sociale – vă veţi îmbogăţi. Vineri şi sâmbătă sunteţi pus în situaţia de a alege, iar gândurile dumneavoastră nu sunt prea clare. Stăpâniţi-vă orice nerăbdare. Duminică faceţi ceva relaxant.

 

Săgetător

Vă întâlniţi cu cineva care vă invită undeva departe luni. Faceţi-vă planuri – astrele sunt de partea dumneavoastră! Apoi, de marţi până joi, evitaţi încurcăturile cu cineva, în special cu o figură autoritară (mama dumneavoastră, şeful dumneavoastră, un poliţist). Vineri şi în week-end comunicaţi foarte bine: împărtăşiţi-vă sentimentele. Duminică sunteţi foarte visător.

Capricorn

Păziţi bine ceea ce aveţi luni, în special la serviciu. De marţi până joi eforturile dumneavoastră de a descoperi mai mult vor fi recompensate. Urmăriţi faptele, dar nu uitaţi să luaţi în considerare şi sentimentele. Dacă vă confruntaţi cu o provocare vineri şi sâmbătă, comportaţi-vă natural şi mergeţi mai departe. Nu uitaţi să vă relaxaţi, în special duminică. Un prieten vă poate vinde un pont.

Vărsător

Dorinţele dumneavoastră şi anumite persoane pot părea ciudate la începutul săptămânii, la serviciu şi în viaţa personală. Şansele sunt foarte bune pentru a găsi o soluţie satisfăcătoare de a aranja lucrurile. De miercuri până la sfârşitul săptămânii, întâlnirile încep cu o promisiune. O întâlnire cu cineva care pare la polul dumneavoastră opus se poate dovedi o conexiune interesantă. Plănuiţi-vă timp pentru duminică, atunci când este momentul să reflectaţi asupra vieţii.

Peşti

Compasiunea dumneavoastră este foarte accentuată luni, dar rezistaţi să nu vă implicaţi cu totul. De marţi până joi, aveţi un spirit foarte analitic. Aveţi grijă să nu disecaţi prea mult o problemă personală. Mai bine mergeţi direct la sursă. Vineri şi sâmbătă este un timp favorabil dragostei: se poate naşte o idilă. Duminică, bucuraţi-vă de un timp liniştit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS