9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGo îţi schimbă maşina

Go îţi schimbă maşina

40 de rable şi multă distracţie, galerie colorată de susţinători şi probe pline de neprevăzut, premii mari şi maşini de fiţe sunt ingredientele noii emisiuni marca Antena 1.

Un show cu sute de participanţi este pus în scenă, de astăzi, la Antena 1 şi va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.30. Ideea emisiunii „Go!“ îi aparţine lui Dan Negru. Ea reuneşte proprietari de maşini foarte vechi din toată ţara, care participă la concurs însoţiţi de familii. După ce sunt supuşi unor probe spectaculoase, câţiva bravi competitori rămân în finală şi au şansa să-şi schimbe maşina veche cu una nouă.

Cei care se califică pe locurile următoare pot da, în schimbul unor obiecte de firmă nou-nouţe, vechituri din casă, dar care musai trebuie aduse în platoul emisiunii.

Regulile jocului

40 de maşini vechi, pline cu lucruri vechi (de la scaune, frigidere, ceasuri la geamantane şi oale), alături de proprietari şi susţinătorii acestora (familii, prieteni, colegi) s-au aliniat, cu pancarde şi steguleţe, pentru prima probă a concursului. Agentul special, o domnişoară frumoasă şi cu mult sex-appeal, are un rol primordial în viaţa concurenţilor, fiindcă ea va fi cea care va învârti „volanul“ norocul, adică volanul care îi va elimina sau păstra în competiţie pe cei 40 de concurenţi.

„Multe probe, multă distracţie, multe posibilităţi de câştig şi, nu în ultimul rând, multe şanse, fiindcă întotdeauna oferim şi a doua şansă concurenţilor care pierd“, a declarat prezentatorul show-ului, Dan Negru.

În urma probelor şi a învârtirii „volanului“ norocos de către agentul special, din cele 40 de maşini vor rămâne în concurs, în fiecare ediţie, doar patru rable. În prima ediţie a show-ului, difuzată pe 22 iulie, cele patru rable care se vor întrece sunt două „italiance“ din 1966, o „olteancă“ focoasă şi o „nemţoaică“ nervoasă din 1986 care merge cu 120 km/oră, chiar dacă-şi mai şi pierde câte o roată câteodata… Una dintre „italience“ face valuri de câte ori e scoasă în lume şi se poate lăuda cu o „performanţă“ de invidiat: a transportat o scară lungă de 5 m, maşinuţa având mai puţin de 2 m… Pentru „alinierea“ la normele UE, una dintre probe este chiar măsurarea gradului de poluare a fiecărei maşini, numai că cea mai puţin poluantă maşină va fi eliminată din concurs. Specialistul cu testerul de poluare va trece pe la fiecare maşină şi va nota gradul de poluare a fiecăreia, iar cea mai poluantă va merge mai departe!

„Punct ochit, punct lovit“ este o altă probă a concursului, prin care se oferă celor care au pierdut o a doua şansă de a câştiga alte premii, care poate fi valorificată dacă ai îndemânare şi talent, ca să nimereşti cu cercul zece jaloane, aflate la diferite distanţe: 1 m, 2 m, 3 m, 5 m, 7 m sau 9 m.

„Un VIP de milioane“ este proba care va aduce vedetele şi maşinile de milioane ale acestora în platoul Antenei 1, în prima ediţie va veni Rita Mureşan cu un Chrysler 300 C (care nu e singura maşină din garajul vedetei, aceasta lăudându-se şi cu un Audi A6 şi un Audi A 4). O probă plină de adrenalina este „Atenţie, se închid uşile!“, care le va solicita concurenţilor calităţi diverse, de la demostrarea românescului adjectiv „descurcareţ“ până la probarea spiritului de iniţiativă şi a capacităţii de persuasiune. Fiindcă aceştia va trebui să găsească şi să convingă cât mai mulţi oameni (şi cât mai slabi…) să intre în rabla lui, câştigătorul fiind acel care are cei mai mulţi pasageri în maşina!

Actorul Nae Alexandru, coprezentator la „Ziua Judecăţii“, are acum rolul unui poliţist rutier care amendează orice încălcare a legii. Primele amenzi le ia chiar Dan Negru, deoarece acesta n-are permis să conducă emisiunea „Go!“ şi, mai mult, face glume proaste, aşa că primeşte amendă şi pentru jignirea organului aflat în exerciţiul funcţiunii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS