19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNicole Kidman - la 40 de ani

Nicole Kidman – la 40 de ani

Diafana Nicole Kidman, una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, a împlinit zilele trecute 40 de ani, vârstă la care vedeta de la Antipozi se poate declara, în sfârşit, împlinită atât pe plan financiar, cât şi personal.

„Aveam 22 de ani când am sosit la Hollywood şi l-am întâlnit pe Tom Cruise, care timp de 11 ani a fost centrul universului meu“… O frază clară şi simplă care ne arată că pe Nicole Kidman schimbarea prefixului nu o preocupă deloc. Când avea 22 de ani, părul creţ şi chipul unei fetiţe puse pe şotii, departe de diva elegantă şi stilată de azi, actriţa australiană avea un moto în viaţa: „Pull yourself together, Nicole“, în traducere „Adună-te, Nicole“, moto care a ajutat-o şi în momentele de glorie, când a primit premiul Oscar pentru magistralul rol din „The Hours“, dar şi în momentele dificile, când divorţul său de Tom Cruise sau mariajul său cu solistul de muzică country Keith Urban au ocupat prima pagină în ziarele din întreaga lume. Acelaşi moto a ajutat-o pe Nicole Kidman încă din copilărie, când actuala divă obişnuia să şi-l repete la infinit atunci când dorea să obţină ceva ce îi plăcea. „Eram nebunatică pe atunci. Îmi plăcea să merg să dansez, să ascult concerte de muzică rock cu prietenele mele de atunci, pe care le am alături şi acum. Naomi Watts, de exemplu, cu care, după ce va naşte, aş vrea să joc într-un film ca să le regăsesc pe acele fetiţe nebunatice de altă dată“. Probabil, exact această „fetiţă nebunatică“, ce se ascunde în spatele divei elegante, a fost cea care a apropiat-o de Keith Urban, solistul plin de tatuaje şi cercei, atât de departe de seriosul Cruise.

 

O divă cu părul alb

 

Pe Nicole, în prezent ocupată cu filmările la pelicula „Australia“, o peliculă istorică la care vedeta are din nou ocazia să colaboreze cu Baz Luhrmann, regizorul peliculei „Moulin Rouge“, această aniversare nu pare să o preocupe foarte mult. „Nu este diferită de alte zile de naştere, doar că la un anumit moment în viaţă îţi poţi permite luxul – sau riscul, de a alege doar filmele, prietenii sau lucruruile care contează cu adevărat pentru tine“, a mărturisit actriţa. „Sunt pudică, nu îmi place să vorbesc despre mine. Dacă mă gândesc la mine ca la o femeie care nu mai e chiar tânără, o viitoare bătrânică, sper să pot fi foarte înţeleaptă, să am o inimă deschisă la multe emoţii şi cred că la un moment dat va fi frumos să am părul lung şi alb. Şi mulţi prieteni, care, la fel ca azi, vor face parte în număr mic din lumea cinematografiei, sau care trăiesc cinematografia, faptul că sunt artişti într-un mod creativ, diferit de obsesia celebrităţii şi succesului care există la Hollywood“.

 

Linişte departe de lumina reflectoarelor

 

Nicole este decisă: „Între două filme o să plec într-o vacanţă cu copiii mei, Bella şi Connor, o călătorie pentru misiunile mele cu United Nation Development Fund for Women, însă adevărata mea casă e la Nashville. Lumea mea nu mai e, de altfel nu a fost niciodată, la Hollywood. Pot să mă duc la vreo serată importantă, să mă îmbrac pentru Oscar, dar universul meu adevărat e în altă parte. Viaţa la Hollywood nu e viaţa mea“.

Cu toate acestea, a existat o perioadă în care Nicole, care era cea mai frumoasă de la Hollywood şi era căutată de toată lumea, avea alte opţiuni în viaţă: vilă la Pacific Palisades, serate în restaurante mondene, escapade în Porsche sau în avion cu Cruise… Părea că are totul şi că toată lumea este la picioarele ei. Apoi însă, această siguranţă care ani la rând i-a dat energia necesară să lucreze asiduu, chiar şi departe de Cruise, s-a spulberat: „Divorţul, distanţa te învaţă că poţi să reîncepi să îţi pui în joc sentimentele, că poţi să fii din nou tu însăţi. Sigură este doar dragostea pentru familia ta, pentru copiii tăi, pentru viaţa pe care ai avut-o şi… apoi ai pierdut-o. Eu îmi iubesc enorm de mult familia, copiii, părinţii, pe sora mea, Antonia, pe prietenii mei adevăraţi, pe prietenii copiilor mei, pe oamenii care i-au adus pe lume… La 20 de ani e diferit, însă acum totul se adună la un loc şi creşte simţul responsabilităţii faţă de ceilalţi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS