20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Parcă se mai linişteşte atmosfera în familie, pentru că vă oferiţi unii altora explicaţii menite să clarifice nişte situaţii incerte. Fiţi sincer cu părinţii, cu partenerul.
 
 Taur
Colaboraţi greu cu o persoană mai tânără care are alt mod de a lucra. Ţine mult la libertatea sa, nu ţine cont de părerile altora şi, dacă aveţi şi dumneavoastră ceva de spus, veţi primi din partea sa numai refuzuri.

 Gemeni
Dacă plecaţi la drum, aveţi tot felul de motive de enervare: ori traficul e infernal şi vă scoate din sărite orice blocaj sau orice semafor prins pe roşu, ori intraţi în conflict cu tovarăşii de călătorie.

 Rac
Atmosfera este caldă şi primitoare oriunde v-aţi duce sau primiţi musafiri cărora le veţi oferi toată atenţia. Vă revedeţi prieteni vechi, rude de departe, iar legăturile cu lumea se strâng.

 Leu
Lumea nu prea vă dă atenţia cu care v-aţi obişnuit şi suferiţi, în sinea dumneavoastră, că nu sunteţi băgat în seamă. Veţi face tot posibilul să ieşiţi în evidenţă, să vă remarcaţi.

 Fecioară
Aţi făcut o greşeală din neatenţie, care acum opreşte evoluţia unor evenimente. Trebuie să aşteptaţi, să reparaţi greşeala, altfel nu puteţi trece la etapa următoare.

 Balanţă
Situaţia financiară revine la normal datorită unei sume de bani pe care o meritaţi pentru o muncă prestată. Poate fi zi de salariu, vi se plăteşte un onorariu sau, în sfârşit, datornicii îşi aduc aminte să vă returneze împrumuturile.

 Scorpion
Vi se citeşte emoţia pe chip ori de câte ori trebuie să vorbiţi în faţa unui public numeros sau să propuneţi ceva persoanei iubite. Vă este teamă că nu veţi fi înţeles aşa cum doriţi.

 Săgetător
Nimic nu contează mai mult decât persoana iubită, căreia îi acordaţi toată atenţia, tot timpul, toată energia dumneavoastră. Sunteţi fericit, în al nouălea cer, v-aţi pierdut capul pentru cineva, iar dacă azi începe o idilă nouă, va duce fără îndoială la căsătorie.

 Capricorn
Problemele apărute la serviciu vă cam strică buna dispoziţie şi veţi intra în week-end cu un sentiment de insatisfacţie că nu aţi reuşit să terminaţi unele proiecte dificile.  

  Vărsător
Sunteţi cam distant, vă reprimaţi pornirile şi reduceţi la minimum dialogul, de parcă v-ar fi teamă să vă exprimaţi în faţa unor persoane. Sunteţi cam timid şi tăcut sau doar precaut să nu vă aventuraţi într-o direcţie fără să analizaţi totul înainte.

 Peşti
Trăiţi evenimente deosebite în cuplu, momente speciale de care nu aveţi parte oricând: aniversaţi ceva alături de cel drag, vă întâlniţi prima dată cu un potenţial partener sau mergeţi la prima întâlnire cu cineva care a apărut în viaţa dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS