20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Ungurii, campionii săruturilor simultane

Recordul mondial pentru săruturi simultane a fost doborât în Ungaria zilele trecute, după ce peste 6.400 de cupluri s-au sărutat simultan timp de câteva secunde la o petrecere organizată în faţa parlamentului ungar. După cum informează site-ul brisbanetimes.co.au, Ungaria este într-o competiţie continuă cu Filipine încă din anul 2004, când 5.327 de cupluri s-au sărutat simultan în Manila. În anul 2005, recordul a fost doborât la Budapesta, fiind 6.124 de perechi participante, după care în luna februarie a acestui an filipinezii s-au aflat din nou în frunte. „Acum câteva luni am aflat că filipinezii ne-au luat-o înainte, aşa că am ţinut cu tot dinadinsul să redevenim titularii recordului“, a declarat Ferenc Pallagi, unul dintre organizatori. Şi aşa au făcut, reunind în Piaţa Parlamentului mii de persoane dornice să-şi exprime dragostea.  

A furat whisky, salată  şi un termometru  

Angajaţii unui magazin alimentar din Marea Britanie au fost martorii unui jaf cât se poate de neobişnuit: hoţul nu a furat decât whisky, un termometru şi nişte salată. Potrivit site-ului cbsnews.com, poliţiştii au fost alertaţi de mai multe persoane care au văzut când bărbatul a ameninţat angajaţii magazinului, care au declarat ulterior că acesta spunea că are un pistol şi că va trage. Suspectul a luat din magazin 12 sticle de whisky, două salate şi un termometru digital. Agenţii de poliţie au găsit în apropiere un autovehicul ce se potrivea cu descrierea făcută de martori, iar bărbatul a fost arestat, fiind identificat cu ajutorul înregistrării de pe camerele de supraveghere.  

Păuni „alungaţi“ din grădina zoologică

Conducerea unei grădini zoologice din Marea Britanie s-a văzut nevoită să renunţe la şapte păuni masculi, după ce un bărbat care locuieşte în apropierea parcului s-a plâns că este deranjat de zgomotul „infernal“ făcut de aceste păsări. „Nu am mai avut ce face. Am fost obligaţi să recurgem la această soluţie“, a declarat un reprezentant al grădinii zoologice. Acesta a adăugat că bărbatul se plângea de câteva luni că este deranjat de păuni şi că au fost zile când dădea chiar şi câte două telefoane pentru a atrage atenţia asupra problemei sale.

Leonardo DiCaprio şi iubita sa nu au planuri de nuntă

Iubita lui Leonardo DiCaprio a infirmat zvonurile care circulau la Hollywood, conform cărora cei doi şi-ar face planuri de nuntă. Potrivit site-ului starpulse.com, supermodelul Bar Rafaeli nu crede în instituţia căsătoriei şi de aceea ei nu vor face acest pas, deşi sunt împreună de mai bine de un. Cu această ocazie, frumoasa israeliană a ţinut să precizeze că nici nu este însărcinată, în ciuda faptului că presa scrisese că ar aştepta un copil. „Adevărul este că nu cred în căsătorie. Din punctul meu de vedere, doi oameni care se iubesc nu au nevoie de un contract“, a declarat Bar Rafaeli pentru revista Vanity Fair.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS