9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDieta cu ceai roşu

Dieta cu ceai roşu

De-a lungul timpului, ceaiul roşu a reprezentat apanajul exclusiv al împăraţilor chinezi. Site-ul www.slabsaugras.ro vi-l propune însă ca aliment complementar al unei diete variate şi sărace în calorii, cu ajutorul căreia, în cinci zile, veţi scăpa de aproape trei kilograme.
 
Pe parcursul celor cinci zile de dietă, este absolut necesar să beţi zilnic patru căni de ceai roşu (la micul dejun, dejun, gustare şi cină). Ceaiul este ingredientul vedetă al acestei alimentaţii bogate în carbohidraţi (paste, orez, legume şi pâine integrală) şi vegetale, alături de un consum restrâns de proteine pe bază de peşte şi ouă.
Această dietă este ideală pentru orice persoană care are un organism sănătos, însă este contraindicată copiilor, gravidelor, persoanelor care urmează un tratament medicamentos sau care au probleme cu inima. Nu se recomandă nici persoanelor cu ulcer, anemie, insomnie sau stări de nervozitate.
Alimentele indicate sunt: fructele, legumele, pastele, orezul, legumele, peştele, ouă, pâinea integrală.
Alimentele tabu sunt: zahărul, carnea, dulciurile, grăsimile, lactatele, bananele, ficatul şi strugurii.
Mic dejun: o ceaşcă de ceai roşu cu zeamă de portocale sau bucăţi de portocală. O felie de pâine integrală sau două batoane de muesli.
Dejun: salată de paste rece, salată de orez, orez cu legume. Se completează cu un fruct şi o ceaşcă de ceai roşu.
Gustare: o ceaşcă de ceai roşu.
Cină: salată, supă de orez şi peşte la tavă cu legume, paste cu legume sau fasole cu legume. Se adaugă un fruct şi o ceaşcă de ceai roşu.
Sfaturi: Legumele trebuie mâncate crude sau fierte. Dieta cu ceai roşu este depurativă şi este eficientă pentru a scăpa de kilogramele în exces. Este recomandat să se urmeze sub supravegherea unui specialist.
Virtuţi: Alături de puterea de slăbire, ceaiul roşu accelerează metabolismul ficatului, favorizând reducerea grăsimilor şi a colesterolului. Depurativ, dezintoxicant şi antidepresiv, stimulează, de asemenea, secreţiile digestive, facilitând digestia alimentelor grase.
Defecte: Meniul este foarte scăzut în proteine şi, prelungit mai mult de cinci zile, poate genera scăderi acute la acest nivel. În plus, ceaiul interferează cu absorbţia fierului, limitând capacitatea organismului de a asimila acest mineral vital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS