10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBruce Willis schimbă gelozia cu prietenia

Bruce Willis schimbă gelozia cu prietenia

Bruce Willis a reuşit să treacă peste gelozia specific bărbătească şi a stabilit o relaţie de prietenie cu Ashton Kutcher, soţul fostei sale soţii, Demi Moore. Actorul din pelicula „Die Hard“ a mărturisit că acesta nu a fost un pas foarte uşor în viaţa sa, dar a reuşit să-şi învingă gelozia. Actorul de 52 de ani, care şi-a petrecut vacanţa în compania cuplului Demi Moore – Ashton Kutcher, a declarat că prietenul lui, Will Smith, a fost cel care l-a ajutat să uite trecutul şi să privească cu alţi ochi relaţia fostei sale soţii. „Am vorbit mult cu prietenul meu Will. M-a ajutat pentru că este un tip care ştie să asculte şi se pricepe să dea sfaturi bune. Will mi-a spus că trebuie să fac tot ce îmi stă în putinţă să renunţ la gelozie, sentiment care mă măcina încet-încet şi care îi afecta şi pe copiii mei. Aceştia nu au nici o vină şi trebuia să le arăt că sunt bine şi că situaţia este sub control“, a declarat Bruce Willis.
În prezent, Willis şi Kutcher, de 29 de ani, sunt prieteni, chiar dacă în trecut relaţia dintre cei doi a fost tensionată. Este puţin neobişnuit pentru un actor de talia lui Bruce Willis să facă anumite compromisuri, mai ales când este vorba despre viaţa lui personală. „Când am aflat că fosta mea soţie are o relaţie cu Ashton, un tip mult mai tânăr decât ea, m-am simţit ca un taur în coridă. Sentimentele mele erau confuze şi nu mă puteam obişnui cu ideea. Gelozia mă măcina şi nici nu mai gândeam limpede. Cu timpul am înţeles că, o dată cu divorţul, fiecare dintre noi a luat-o pe alt drum în viaţă şi amândoi avem dreptul la fericire“, a adăugat actorul.
Bruce Willis şi Demi Moore au vorbit cu copiii lor despre droguri, mai ales că Rumer, fiica lor de 18 ani, prietenă cu Lindsay Lohan, se află la vârsta tentaţiilor. „Curiozitatea îi face pe mulţi adolescenţi să încerce mirajul drogurilor. Dacă nu sunt avertizaţi şi puşi în temă cu riscurile pe care le implică substanţele narcotice, pot să cadă foarte uşor în capcana drogurilor“, a precizat Willis, care încearcă să petreacă mai mult timp în compania celor trei fete pe care le are împreună cu Demi Moore şi pe care le consideră cele mai importante persoane din viaţa sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS