19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedete goale în faţa aparatelor de fotografiat

Vedete goale în faţa aparatelor de fotografiat

Ce au în comun Kate Moss, Jenna Jameson, Halle Berry şi Beyonce Knowles? Sunt toate femei foarte frumoase, fac parte din lumea showbizz-ului şi se regăsesc pe lista divelor fotografiate de cele mai multe ori îmbrăcate sumar sau chiar goale, cu sau fără voia lor.

Revista Zoo Weekly a publicat o listă a vedetelor din lumea filmului, a modei sau a muzicii care au participat la cele mai multe şedinţe foto în care şi-au dezgolit o bună parte a corpului. În fruntea tuturor se află vedeta serialului „Baywatch“, Pamela Anderson. Cum toate că nu mai este chiar la prima tinereţe, frumoasa Pam, ce continuă să reprezinte un ideal pentru mulţi bărbaţi şi un model pentru multe doamne, nu renunţă să-şi expună corpul pe coperte şi în paginile revistelor din întreaga lume. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Carmen Electra, care pe lângă faptul că nu ezită să renunţe la haine pentru o şedinţă foto, conduce cu succes un program de wrestling, unde protagonistele „se luptă“ dezbrăcate.
Mereu sexy şi din ce în ce mai des îmbrăcată sumar poate fi observată şi actriţa Angelina Jolie. Partenerul de viaţă al acesteia, Brad Pitt, cu siguranţă nu este mulţumit de faptul că fotografii senzuale cu iubita sa sunt publicate zilnic pe internet sau în paginile ziarelor şi revistelor.
Nici Sienna Miller, care a fost fotografiată făcând topless pe o plajă din Mexic, se pare că nu se simte stânjenită să fie privită pe jumătate goală. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Lindsay Lohan, ţinând cont de tendinţa acesteia de a-şi face apariţia la evenimente mondene fără a purta slip.
Din lista realizată de Zoo Weekly nu puteau lipsi nici vedetele filmelor dedicate adulţilor. Cele mai fotografiate şi mai vânate atât pentru şedinţele foto, cât şi de paparazzi sunt Jenna Jameson şi Tera Patrick.
Dintre divele muzicii pop, cele care şi-au arătat cel mai mult formele în faţa obiectivelor aparatelor de fotografiat sunt  Jennifer Lopez, Cristina Aguilera, Beyoncé Knowles şi Fergie. Britney Spears reprezintă un caz aparte. După ce ani de-a rândul s-a chinuit să-şi păstreze imaginea de inocentă, situaţia a devenit cu totul alta după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al său.
Nici reginele podiumurilor nu dau dovadă de prea mare timiditate. După scandalul legat de consumul de droguri în care a fost implicată, Kate Moss a primit mai multe oferte pentru a poza în lenjerie intimă şi nu numai, oferte pe care vedeta britanică le-a acceptat. Alături de Kate Moss este top modelul Gisele Bundchen, al cărui farmec nu a avut nimic de suferit după încheierea relaţiei cu Leonardo DiCaprio.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS