19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Cioroianu, ţinut de rezultate

De mâine, Florin Cioroianu va fi oficial antrenorul Universităţii în sezonul viitor. „M-am înţeles cu domnul Mititelu şi cred că voi semna un nou contract cu Craiova după meciul cu UTA. Îi mulţumesc că a avut încredere în mine într-un moment greu al echipei, când era la minus 13 la adevăr. Obiectivul nostru în sezonul viitor va fi calificarea în cupele europene“, a afirmat Cioroianu. Acesta a adăugat că şi l-ar dori la echipă pe atacantul Farului, Mihai Guriţă, dar că o decizie în privinţa sa va fi luată în această săptămână, când jucătorul se va hotărî dacă va semna sau nu cu Steaua.
La rândul său, Mititelu a precizat: „După meciul cu UTA vom semna contractul. Va fi pe un singur sezon, pentru că nu hârtia ne ţine. Dacă vor fi rezultate, poate sta şi doi, trei ani. Importante sunt punctele, nu contractul. Indiferent cine va antrena Universitatea Craiova, nu va avea contract pe mai mult de un an şi va semna prelungirea în funcţie de rezultate. Ce importanţă are că semnăm pe patru ani, dacă nu stă nici patru luni“.
Marian APIPIE

Oltenii l-au demis pe Panduru

Remiza de duminică seară i-a fost fatală antrenorului Farului Basarab Panduru, care ieri-dimineaţă a primit vestea că fost demis, în urma unei şedinţe fulger a Consiliului de Administraţie. O dată cu Panduru, va pleca de la Farul şi secundul Sandu Rocco, iar interimatul pentru ultima etapă a Ligii I, în care constănţenii vor juca, în deplasare, cu CFR Cluj, va fi asigurat de cel de-al doilea antrenor secund, Cristian Cămui, dar şi de Ion Marin, care este director tehnic al echipei constănţene. „Nu comentez în nici un fel această situaţie. Mie îmi place ca, atunci când două părţi se despart, să nu arunce una în alta cu noroi. Asta e viaţa, nu sunt nici primul, nici ultimul antrenor demis“, a afirmat Panduru, la aflarea veştii.
Marian APIPIE

Lăcătuş vine cu rezervele în Bănie

După o serie de şapte meciuri fără înfrângere, din care ultimele şase sub comanda lui Florin Cioroianu, Universitatea Craiova are şansa să încheie sezonul în faţa propriilor suporteri cu un succes lejer. UTA, adversara de mâine a Ştiinţei, are serioase probleme de efectiv, antrenorul Marius Lăcătuş anunţând că va aborda ultimul meci din acest campionat cu rezervele. Şapte dintre titularii formaţiei arădene nu vor putea face deplasarea în Bănie din mai multe motive. Paşcovici a fost învoit de conducerea clubului, Hidişan şi Varga sunt accidentaţi, în timp ce patru jucători, avertizaţi în meciul cu Poli Timişoara, câştigat de UTA cu 2-1, sunt suspendaţi: Cristian Todea, Edson şi Simion, pentru cumul de cartonaşe galbene, şi Stojanovici, pentru eliminarea din minutul 90 al confruntării de vineri.
Marian APIPIE

Intrare cu invitaţii la meciul cu UTA

Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a anunţat, ieri, că intenţioneată să lase intrarea liberă suporterilor la partida Universitatea – UTA din ultima etapă a campionatului. Acesta speră ca stadionul „Ion Oblemenco“ să fie plin la ora jocului, după ce pe arena din Bănie au venit doar câteva mii de fani la ultimele partide. Conducerea clubului oltean vrea să facă un cadou suporterilor la finalul acestei stagiuni. „Noi dorim ca intrarea să fie fără bilet. Acum depinde ce vor spune şi jandarmii“, a declarat ieri după-amiază directorul executiv al Ştiinţei, Ovidiu Costeşin. Răspunsul Jandarmeriei a venit aseară, după discuţii stabilindu-se că Universitatea Craiova trebuie să tipărească 10.000 de invitaţii în baza cărora se va permite accesul pe stadion.
Lucian CAZAN

De patru ori femeie la Târgu Jiu

Comisia Centrală a Arbitrilor a făcut publice ieri delegările pentru ultima etapă a acestui sezon de campionat al Ligii I, programată mâine, de la ora 17.00. Meciul Universitatea – UTA va fi arbitrat la centru de braşoveanul Robert Dumitru, care va fi ajutat de asistenţii Sorin Caia (Timişoara) şi Bogdan Velicu (Bucureşti). Rezervă va fi Florin Ghimbăşan din Braşov, iar observatori Mircea Cezar Ionescu (Bucureşti) şi Cornel Sorescu (Piteşti). Singurul arbitru FIFA care a primit meci este craioveanul Sebastian Colţescu, delegat la partida Jiul – Steaua. În această ultimă rundă de campionat, un lucru inedit este brigada de la meciul Pandurii – FC Argeş, în totalitate feminină. La centru va fi Cristina Ionescu (Vulcan), iar la cele două tuşe Irina Mîrţ (Botoşani) şi Monica Rigo (Cluj). Rezervă este Teodora Albon (Cluj), în timp ce observatori vor fi viceprimarul Craiovei, Gigi Nedelescu, şi Nicolae Pantea (Bucureşti).
Marian APIPIE

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS