9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTapetul, din nou la modă

Tapetul, din nou la modă

Tapetul este din nou la modă, după ce o vreme a pierdut locul întâi în favoarea vopselei lavabile. Florile, liniile sunt aduse la zi prin culorile proaspete şi curate. Dar, pe lângă tiparele clasice, cele subtile sunt folosite pentru a crea adâncime şi dimensiune. Potrivit site-ului www.ele.ro, aspectul actual în materie de tapet este cel natural şi textural, cu delicate influenţe asiatice, şi tipare de frunze, cum ar fi cele de bambus.

Designerii apreciază tapetul cel nou texturat, descris deseori ca arhitectural sau tranziţional, însemnând că acesta adună schemele de decorare vechi cu cele noi.

Desene inspirate de natură

Altele aduc aminte de granit sau de alte pietre naturale cu un look atât de natural încât trebuie să atingeţi peretele pentru a determina cu exactitate ce este. Alt tip de tapet copiază furnirul lemnului. La cote înalte stă tapetul pictat de mână pe orice, de la vinil, până la hârtia cea mai fină de orez. Acest tip de tapet poate fi scump, dar rezultatul este uimitor. Este o atingere umană într-o lume supertehnologizată.
Oamenii reacţionează pozitiv la noul aspect al tapetului. De asemenea, se mai fabrică şi un tip de tapet care încorporează aceeaşi culoare în nuanţe diferite.
Întoarcerea tapetului este o oportunitate atât pentru a adăuga atmosferă casei, cât şi pentru a acoperi eventualele imperfecţiuni ale peretelui.
Cu siguranţă, gama largă de tipare şi de culori se potriveşte gustului şi decorului dumneavoastră.

Ce este nou la tapet?

Lucrurile noi în privinţa tiparului tapetului şi a texturilor le reprezintă print-urile clasice retro, cele orientale, botanice, furnirul, blana falsă şi cele care mimează iarba naturală.
Nu uitaţi să folosiţi tapetul doar pe un singur perete. Pe restul pereţilor, puteţi folosi vopsea lavabilă în culori contemporane.
Utilizaţi tipare mari, îndrăzneţe, texturate sau cu un finisaj sclipitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS