9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Aşteptaţi alături de cei dragi un eveniment deosebit de care vă veţi bucura împreună. Este ori o schimbare majoră în viaţă, ori o modificare a atmosferei în casă, după o perioadă mai tensionată. Această zi poate avea o însemnătate aparte în relaţia dintre părinţi şi copii sau între partenerii de viaţă.

 Taur
Viaţa de familie se animă ori datorită apariţiei unei rude care are un efect energizant asupra tuturor, ori datorită unor planuri care vă fac pe toţi ai casei mai veseli, mai plini de vervă în a atinge un scop comun. Vă place să staţi acasă, alături de cei dragi, pentru că discutaţi mai mult şi vă demonstraţi că vă pasă de soarta celuilalt.

 Gemeni
Colaboraţi bine cu un coleg mai tânăr ce vă molipseşte şi pe dumneavoastră de dinamism. Faceţi echipă excelentă, pentru că fiecare îşi aduce contribuţia cu ceea ce ştie mai bine: dumneavoastră sunteţi teoreticianul cu idei şi strategii bine gândite, pe când celălalt investeşte energie fizică. Puteţi ajunge la rezultate din care aveţi amândoi de câştigat.

 Rac
Vă avântaţi într-o acţiune cu factori mari de risc şi lipsa oricăror măsuri de precauţie duce la erori majore. Daţi greş pentru că nu aţi ţinut cont de avertismentele primite sub diverse forme, deci multe din iniţiativele de astăzi nu au sorţi de izbândă. Ceva se strică şi trebuie să cheltuiţi bani sau timp pentru a repara totul, dacă se mai poate.

 Leu

Vă simţiţi excelent în compania partenerului care vă arată cât de mult însemnaţi pentru el. Vă răsfaţă, face servicii în beneficiul dumneavoastră, vă umple de cadouri şi flori şi nu mai aveţi nevoie de nimic altceva ca să vă convingă că sunteţi cu adevărat iubit.

 Fecioară
Nu vă simţiţi în apele dumneavoastră, emotivitatea creşte înaintea unui eveniment pe care nu sunteţi sigur că îl veţi trece cu bine. Aveţi nevoie de susţinerea prietenilor şi azi veţi descoperi cine ţine cu adevărat la dumneavoastră, pentru că va lăsa orice preocupare personală pentru a vă fi aproape.

 Balanţă

Vă aflaţi în faţa unui examen sau a unei competiţii pe care aţi aşteptat-o cu mult interes, dar acum, brusc, vă schimbaţi atitudinea. Nu mai sunteţi atât de sigur că doriţi această confruntare, că-i veţi face faţă cu brio sau că sunteţi atât de puternic să vă luptaţi pentru succes. În loc să arătaţi de ce sunteţi în stare, staţi în banca dumneavoastră, lăsându-i pe alţii să iasă în evidenţă.

 Scorpion
Viitorul este promiţător şi abia aşteptaţi ca un eveniment anunţat să devină realitate cât mai repede. Grăbiţi cumva lucrurile şi sunteţi mulţumit de ritmul în care înaintează toate, pentru că succesul acestei acţiuni depinde mult de entuziasmul şi energia pe care le investiţi.

 Săgetător
Parcă toate merg de-a-ndoaselea azi, nimic nu iese aşa cum aţi programat. Poate sănătatea vă joacă feste şi sunteţi obligat să rămâneţi acasă, pentru a vă odihni, deci pare să fie o zi pasivă, lipsită de strălucire. Piedicile devin frustrante, dar nu vă enervaţi aşa cum faceţi de obicei, ci dimpotrivă, vă pierdeţi energia şi speranţa că se va urni ceva până la urmă.

Capricorn

O zi distractivă, luaţi legătura cu amici veseli care vor avea un efect excelent asupra psihicului dumneavoastră. Nu mai vedeţi nimic rău în jur, umorul cu care trataţi totul vă este de folos pentru a trece peste toate cu zâmbetul pe buze. Vă bucuraţi de ajutorul prietenilor care nu vă lasă să alunecaţi spre pesimism nici o secundă.

 Vărsător
Nu vă înţelegeţi cu prietenii mai tineri care au opinii diferite de ale dumneavoastră. Oricât de deschis aţi fi la nou şi idei de avangardă, de data aceasta e prea mult şi nu puteţi accepta asemenea ciudăţenii. Vă veţi opune, veţi lupta pentru a demonstra că aveţi şi dumneavoastră dreptate, dar conflictul poate denatura ori într-o dispută intelectuală constructivă, ori în certuri între amici.

 Peşti
Plecaţi la drum în interes de serviciu sau luaţi legătura cu diverşi colaboratori de departe cu care aveţi discuţii constructive. Rezolvaţi multe datorită deplasărilor, în această zi, chiar dacă veţi fi frânt de oboseală, dar măcar aveţi satisfacţia muncii împlinite. Veştile pe care le primiţi prin mijloacele de comunicaţie accesibile sunt pe placul dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS