11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Se poarta rozul

In aceasta primavara, pe lânga imprimeurile cu fluturasi si floricele, care si-au facut aparitia in garderoba de sezon, stilistii au adus in prim-plan culoarea roz.


Languros, romantic, dulce, rozul este o culoare care aduce optimism si luminozitate. Poate ca de vina este soarele care iubeste culorile calde sau poate ca este vorba de aerul tineresc pe care il da celor care il poarta. Rozul a reusit si in acest an sa fie una dintre culorile preferate atât de designeri, cât si de femeia moderna, dornica sa-si aduca aminte de copilarie.


Rozul este o culoare plina de ironie, este simbolul miscarii impotriva razboiului, iar cei care il poarta vor sa degaje in jurul lor mesajul pacifist pe care il sustin. In plus, in anotimpurile calde, când pielea capata culoarea aurie, rozul scoate si mai mult in evidenta culoarea inchisa si stralucirea pielii. De asemenea, este o culoare ce poate fi combinata cu succes cu accesoriile din metal.


Potrivit pentru orice ocazie


Rozul este o culoare potrivita pentru orice ocazie. Incepând cu tinutele de zi, cele sport si mergând pâna la cele mai elegante tinute de seara. O rochie roz va poate poate face mereu sa fiti in centrul atentiei, iar daca adaugati si bijuteriile in aceleasi nuante, succesul este garantat.


Coloarea roz ofera celor care o poarta buna dispozitie si mai ales feminitate. Creatoarea de moda Agata Ruiz de la Prada a inclus in colectia sa de primavara-vara 2007 o serie de obiecte vestimentare in diferite nuante de roz, incepând de la palarii de dimensiuni mari pâna la rochii lungi, fara mâneci, cu aplicatii din aceeasi culoare. Casa de moda Ainger a mizat pe materiale de culoare roz aprins pe care l-a folosit in realizarea de rochii mini, cu spatele gol, si care au fost combinate cu sandale roz. Aceeasi nuanta de roz intens se regaseste si in colectia Blugirl, in timp ce Gaetano Navarra a optat pentru un roz delicat si luminos. Din suita designerilor iubitori de roz nu puteau sa lipseasca excentricii John Galliano si Christian Dior. Creatiile lor fanteziste si rebele insotite de tatuaje si accesorii ridica aceasta culoare la rangul de arta. Si in materie de lenjerie intima, rozul este la putere. Acest lucru este confirmat de linia de lenjerie „Seduzioni Diamonds“ realizata de Valeria Marini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS