14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Ziua incepe cu o inexplicabila stare de sensibilitate exacerbata, care va impiedica sa va concentrati suficient. Aveti facturi de achitat ori sunteti constient ca aveti nevoie de investitii care va depasesc bugetul. Puteti sa cereti sprijinul prietenilor pentru a iesi din impas.


Taur


Iubirea dumneavoastra a devenit calduta si se bazeaza pe sfaturi si interventii favorabile. Persoana iubita continua totusi sa va sustina financiar, dar nu se abtine sa nu va spuna ca munciti prea mult pe bani prea putini. Trebuie sa luati taurul de coarne si sa va cautati un alt servciu.


Gemeni


Sunteti atât de plin de energie, incât aproape nu lasati pe nimeni sa finalizeze ceva fara sa-l ajutati macar cu un sfat. Sunteti sensibil la simple observatii, iar de critici nici nu poate fi vorba. Sunteti intr-o dispozitie demna de invidiat.


Rac


Inca nu ati scapat de spectrul intrigilor si bârfelor. Starea de sanatate nu va sustine eforturile pe care continuati sa le faceti de nevoie. Parintii descopera ca nu mai pot comunica atât de bine cu proprii copii. Nu trebuie sa va neglijati sanatatea.


Leu


Sunteti implicat in activitati diverse si nu este exclus ca unii nativi sa-si faca parteneri straini. Unii sunt implicati in noi activitati, fara sa li se ceara acordul, si pot aparea mici conflicte cu sefii. Trebuie sa fiti concilianti, altfel veti avea numai de pierdut.


Fecioara


Bugetul minim va diminueaza exuberanta si deveniti melancolic. Este posibil ca o ruda sau un prieten sa plece in alta localitate sau tara, iar acest fapt sa va afecteze mai mult decât ati fi crezut. Nu sunteti in forma si ar trebui sa consultati un psihiatru.


Balanta


Sunteti tot timpul irascibil si nu este de mirare atâta timp cât sunteti impiedicat, din diverse motive, sa va incasati drepturile financiare. Persoana iubita va da sfaturi bune, astfel va revigorati relatia si intrati intr-o noua perioada „de miere“.


Scorpion


Cei mai stresati sunt nativii care incearca sa-si anuleze elanurile de a planifica viata copiilor lor cu meticulozitate. Persoana iubita incearca sa le ofere sansa unor activitati care sa ii scape de pesimism. Sunteti prea exagerat in privinta familiei si deveniti cicalitori.


Sagetator


Faceti cheltuieli excesive pentru casa sau pentru locul de munca. Unii urmeaza tratamente originale sau neconventionale. Desi sunteti implicat in activitati banoase, treceti printr-o perioada de avaritie. Orice ban „pus la ciorap“ va da o stare de bine.


Capricorn


Disfunctiile hepatice apar si dispar in functie de cât de ridicat este nivelul stresului. Exuberant, dar deloc dispus sa cedati in fata partenerului, sunteti putin pretentios din punct de vedere financiar. Ar trebui sa va gânditi si la dumneavoastra si sa va faceti mici placeri.


Varsator


Unii fac drumuri multe, altii invata sa sofeze ori isi schimba domiciliul. Treceti printr-o perioada de inflorire financiara cum nu ati avut poate niciodata si credeti ca va dura vesnic.


 


Pesti


Parca toate aparatele casnice prind viata si va pun rabdarea la incercare. Nu va pricepeti la repararea acestora, dar nici nu vreti sa apelati la un specialist, asa ca nu duceti lipsa de „distractie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS