20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCadouri cu dragoste pentru 8 Martie

Cadouri cu dragoste pentru 8 Martie

Este martie, luna cadourilor pentru femei, asa ca fara doar si poate barbatii trebuie sa le rasfete cu cele mai deosebite daruri.


Sarbatoarea primaverii, martisorul, a trecut. Urmeaza Ziua Femeii, asa ca ii vom regasi din nou prin magazine pe iubitii, prietenii sau sotii nostri, in cautarea cadoului ideal. Si-au facut incalzirea de 1 Martie. Astazi ii gasim mai bine pregatiti, organizati si mult mai siguri. Ne gândim totusi sa le intindem o mâna de ajutor si sa le usuram munca.


De la inele cu diamante la obiecte de design interior


Conform obiceiului, ne inarmam cu agenda, pix si pornim la drum. Nu inainte de a ne trasforma in agentii secreti care ajung oriunde isi propun. Obiectivul nostru? Vrem sa aflam ce-si doresc in acest an femeile de 8 Martie. Ne strecuram, fara menajamente, in mijlocul unei suete intre fete, doar, doar vom afla marele secret. Nu dupa mult timp avem sa descoperim ca doamnele si domnisoarele nu si-au schimbat cu mult optiunile in materie de cadouri. Adora florile si bijuteriile. Cârcotasi, ne facem ca nu stim a pastra un astfel de secret, caci cum altfel ar fi reusit sarmanii barbati pierduti printre rafturile si raioanele din magazine sa descopere cadoul ideal, care sa le rapeasca iubitelor lor doamne acel zâmbet irezistibil, plin de satisfactie. Ne continuam misiunea si intram in primul magazin de bijuterii din aur. Ne atrag atentia exponatele fin lucrate cu diamante. Un pret destul de piperat, 700 de lei, dar o astfel de ocazie, ne place sa credem, merita tot efortul. Ne suscita interesul si seturile din aur, colier si bratara. Modele variate, fine, de bun gust. Preturi care oscileaza intre 700 si 1.000 de lei. Cercei cu pietre pretioase, bratari, lanturi pot concura cu incredere la titlul de cadoul perfect. Modelele sunt variate, preturile pornind de la 70 de lei. Parasim bijuteria si ne indreptam atentia spre alt magazin. Cel de obiecte de decor, caci nici o doamna nu va rezista in fata unor aranjamente de cristal cu fir de argint (161 de lei) sau in fata unei flori, tot din cristal (120 de lei). Si daca domnul e inspirat si, in plus, s-a saturat sa se impiedice de bijuurile doamnei, poate opta pentru o caseta din argint (104 lei) sau pentru una din cristal la numai 32,4 lei. Si daca buchetul de flori pe care l-ati gândit sa-l oferiti doamnei nu da bine in vechea vaza, puteti alege una din sticla, la un pret de 22,6 lei.


Cu un aranjament floral nu dati niciodata gres


Mergem mai departe. Ne oprim in fata unei florarii, caci cu un aranjament floral nu puteti da gres niciodata. Si daca este vorba de unul realizat din flori si plante naturale uscate, intr-o combinatie ametitoare cu clasicele spice de grâu sau orz, intr-o paleta cromatica deosebita, atunci fiti sigur ca ati regasit drumul spre inima iubitei dumneavoastra. In plus, nu trebuie sa scoateti din buzunar mai mult 20 de lei, pentru un aranjament simplu. Daca doriti sa va impresionati doamna cu un aranjament deosebit, veti plati in jur de 300 – 400 de lei. Pentru bugete de austeritate exista buchete si aranjamente la preturi modice, de cinci lei. Daca doriti sa impuscati doi iepuri dintr-o lovitura, visând ca pe lânga cadou sa va rezervati si o seara romantica in doi, puteti opta pentru un aranjament din plante naturale cu lumânari. Pretul nu este foarte ridicat, 25 de lei.


Ne oprim aici, caci picioarele ne-au obosit. Nutrim speranta ca sugestiile noastre v-au ajutat in alegerea cadoului perfect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS