9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Orice ati face astazi, incercati sa va asigurati ca ideile dumneavoastra sunt ascultate, chiar daca va trebui sa ridicati o mâna pentru a atrage atentia.


 


Taur


Ultimul dumneavoastra proiect este mai aproape de indeplinire decât ati fi crezut. Este timpul sa va curatati zona de munca, pentru a face loc noilor atributii.


Gemeni


Viata va ia putin pe sus astazi, insa nu va fi nimic dureros. Noile cunostinte acumulate sunt indeajuns de interesante si va veti bucura de acest lucru astazi.


Rac


Asteptati-va la o zi plina de realizari! Unele dintre „puzzle-urile“ la care ati lucrat incep sa se intregeasca. Insa inainte de a incepe sa faceti anunturi mari, incercati sa mentineti acest ritm al progresului.


Leu


Va simtiti obosit si inca nu reusiti sa va adunati. Munca pare ca va depaseste astazi, asa ca incercati sa va strecurati si sa ajungeti cât mai repede acasa, la partener.


Fecioara


Incepeti sa realizati ca ideile serioase pot produce afaceri de succes. Folositi-va de intelectul dumneavoastra mai mult astazi si lasati putin deoparte fabulosul simt al umorului.


Balanta


Astazi este o zi minunata pentru a face preziceri. Nu e vorba neaparat de ceva supranatural, ci pur si simplu stiinta de a citi trecutul foarte bine si de a va baza pe cunoasterea persoanelor de lânga dumneavoastra.


Scorpion


In dumneavoastra se duce o lupta interioara, despre petrecerea timpului liber singur sau cu prietenii.


Sagetator


Trecutul intunecat nu se va mai intoarce sa va bântuie, asa ca de ce va temeti de noi provocari? Exista un suflu proaspat in viata dumneavoastra, care va reusi sa va lumineze ziua.


Capricorn


Cineva din trecutul dumneavoastra amoros a revenit pe scena si nu stiti cum sa va mai ascundeti. Daca nu puteti evita o confruntare, aratati-i ce ati devenit, in sensul bun al termenului.


Varsator


Trebuie sa luati o decizie cruciala astazi: ce este mai important in viata dumneavoastra, altfel riscati sa faceti greseala de a pune carul inaintea boilor.


Pesti


Chiar daca va doriti foarte mult putina liniste, activitatile pe care trebuie sa le indepliniti nu va vor lasa sa respirati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS