9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Emotii de odinioara revin in actualitate, deoarece retraiti un eveniment care are efect asupra psihicului dumneavoastra.


Taur


Afacerile merg bine, câstigurile sunt insemnate, de aceea ati putea lua decizii majore referitor la sumele de care dispuneti.


Gemeni


Colaborati foarte bine cu partenerul, va aduceti amândoi contributia pentru rezolvarea unor sarcini comune.


Rac


Este agitatie mare in jur, dar nu va pasa, ramâneti impasibil si rece, pentru ca nu vreti sa va enervati din cauza altora.


Leu


Relatia cu lumea este dinamica, va pune mintea la contributie. Simtul umorului, inventivitatea si gândirea pozitiva au efecte benefice in plan relational.


Fecioara


Initiativele dumneavoastra profesionale au succes deplin. Reusiti sa va remarcati deasupra tuturor.


Balanta


Sunteti foarte optimist cu privire la niste evenimente viitoare, dar pentru a le pune totusi in practica este nevoie si de compromisuri.


Scorpion


Sunteti intr-un moment de rascruce, in care aveti de ales intre a ramâne cramponat in trecut sau a va concentra asupra noului si viitorului.


Sagetator


Imbracati haina omului responsabil pentru a face impresie buna in fata unei autoritati. Trebuie sa aratati ca sunteti obiectiv si duceti la capat angajamentele asumate.


 


Capricorn


Planurile pe care tocmai le-ati inceput ajung deja intr-un punct mort, care va avertizeaza ca nu ati ales calea cea mai buna. Luati o pauza.


Varsator


Problemele care v-au macinat in ultimele zile par sa dispara ca prin minune datorita unei solutii salvatoare.


Pesti


Aveti o relatie foarte relaxata si amuzanta cu prietenii sau cu persoanele mai tinere din anturaj, inclusiv cu copiii, iar comunicarea este foarte animata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS