18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi aveti tendinta de a lua totul prea in serios. E bine sa fiti atent la ce si cât le dezvaluiti cunoscutilor din viata dumneavoastra personala, nu toti va sunt prieteni adevarati si nu toti va vor binele. Familia este singurul dumneavoastra sprijin de nadejde.


Taur


O intâlnire de afaceri prefigureaza o promovare pentru dumneavoastra in perioada urmatoare. Imaginatia si puterea dumneavoastra de convingere sunt la cote maxime. In dragoste aveti noroc, caci persoana iubita va intelege si va sustine. Nu trebuie sa uitati cine va este aproape.


Gemeni


Oboseala si starile proaste din ultima vreme au disparut si acum va simtiti practic alt om! O zi foarte buna la serviciu, unde va implicati activ in rezolvarea unor probleme importante pentru colectiv, ceea ce va aduce stergerea micilor greseli. Seful dumneavoastra va remarca schimbarea de atitudine.


Rac


Atentie la durerile de spate si articulare astazi! Sunteti predispus la disconfort din cauza lor, asa ca ar fi mai bine sa stati pe cât posibil in casa. Din punct de vedere financiar aveti o zi buna. Cu dragostea nu stati pe roze pentru ca nu aveti chef de dulcegarii.


Leu


E posibil ca in ultima vreme sa fi alocat sume mari iesirilor in oras, astfel ca va treziti azi cu portofelul cam gol. La locul de munca apare o problema neprevazuta de care sunteti rugat sa va ocupati. Tratati-o cu seriozitate pentru ca superiorii sunt cu ochii pe dumneavoastra! Nici colegii nu va scapa din priviri, deci fiti in forma maxima.


Fecioara


Va simtiti plictisit de tot ce va inconjoara azi. Nici o conversatie cu o persoana interesanta de sex opus nu va scoate din starea asta. Aveti grija la discutiile de la locul de munca, toata lumea va observa ca sunteti si mai necomunicativ ca de obicei. Iesiti din carapace, daca vreti sa fie bine.


Balanta


Relatiile cu persoanele mai tinere va pun pe gânduri azi. Incepeti sa credeti ca ati gresit fata de una dintre ele si va este greu sa va cereti scuze. Incercati sa priviti lucrurile si din perspectiva altora, nu numai a dumneavoastra! Trebuie sa acordati mai mult credit celor din jur.


Scorpion


Aveti nevoie de o provocare intelectuala astazi, fie ca se va concretiza intr-o noua sarcina de serviciu, fie intr-un curs special. Aveti grija insa la tentatia de a abandona sau schimba radical ceva in viata dumneavoastra, s-ar putea sa regretati!


Sagetator


Problemele sentimentale va coplesesc astazi si nu va mai puteti concentra la nimic altceva. Asigurati-va ca nu pierdeti ocazia de a face ceva important pentru cariera doar din cauza ca nu e o zi favorabila sentimentelor.


 


Capricorn


Primiti o vizita-surpriza si un cadou mult asteptat, care ii va bucura foarte mult pe cei dragi! Relaxati-va in privinta problemelor financiare, situatia care v-a pus pe gânduri va lua curând o intorsatura pozitiva pentru dumneavoastra si veti uita de grijile de acum.


Varsator


Este o zi obositoare si aglomerata, iar pastrarea calmului se va dovedi esentiala. Chiar daca simtiti ca nu mai rezistati, adunati-va si incercati sa duceti totul la bun sfârsit. Membrii familiei va asteapta acasa cu o surpriza placuta.


Pesti


Bugetul dumneavoastra se suplimenteaza cu o marire de salariu, iar cei dragi abia asteapta sa sarbatoriti. Aveti cu totii planuri mari in legatura cu acesti bani. O ruda mai in vârsta are nevoie de ajutorul dumneavoastra si ar fi pacat sa o refuzati! Sunteti la fel de altruist ca intotdeauna si nimic nu va poate schimba atitudinea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS