7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRestaurante pentru indragostiti

Restaurante pentru indragostiti

La Paris sunt suficiente o plimbare pe malul Senei, un mic dejun la Montmartre sau o cina la lumina lumânarilor in unul dintre bistrourile din Marais pentru a va transpune imediat intr-o atmosfera magica.


Pentru cei care aleg sa petreaca sarbatoarea indragostitilor, Sfântul Valentin, in acest oras minunat ar trebui sa stie care sunt cele mai romantice restaurante ale capitalei franceze, pentru a-si face sejurul pe meleagurile pariziene. Un loc special pentru o cina romantica este Le Fumoir, situat intre Palatul Regal si Biserica „S. Germain l’Auxerrois“. Aceasta cafenea-restaurant ofera o gama larga de cocteiluri dintre cele mai sofisticate, un meniu cu specialitati dintre cele mai alese. Ineditul acestui local consta in faptul ca dispune de o mica biblioteca, astfel ca, in cazul in care nu stiu din memorie o poezie, domnii pot lua in seara de Sfântul Valentin o carte pentru a-i recita iubitei lor versuri de amor.


L’Ile S. Loist este o mica insula situata in apropiere de L’ile de la Cité unde, pe lânga o plimbare romantica, intima si pitoreasca, puteti servi cina la lumina lumânarilor la restaurantul La Rose de France, renumit pentru specialitatile tipic frantuzesti.


Marais este considerat cartierul extravagant si cel mai animat al orasului de pe Sena. Cu numeroasele sale bistrouri si baruri, acesta este locul ideal pentru a va transpune cât mai bine in aerul boem al Parisului. Nu trebuie sa ratati o oprire la barul-restaurant Au Gamin de Paris, in care, daca ii veti calca pragul, va veti simti ca intr-o lume de vis.


Localuri pe placul iubitorilor de muzica


Iubitorii de muzica live nu trebuie sa piarda ocazia de a servi un cocteil la Reservoir, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de jazz din Paris, dar si din Europa.


Localul are un program bogat in spectacole de care va puteti bucura in timp ce serviti cina sau in timp ce beti un pahar de vin. Proprietara localului este actrita de origine italiana Mary de Vivo, care pentru seara de 14 februarie a pregatit clientilor un concert pop-rock al carui protagonist va fi Fabien Cohen.


Pentru iubitorii de lux, zona potrivita este cea din jurul Turnului Eiffel si Champs Elisée. Nu trebuie sa renuntati la un aperitiv intr-unul din barurile ce ofera una dintre cele mai spectaculoase privelisti din lume.


Este vorba despre barul Cafe`de l’Homme, a carui terasa lasa sa se vada in toata splendoarea monumentul-emblema al Parisului, Turnul Eiffel. Barul se transforma seara in restaurant si este unul dintre locurile cele mai potrivite pentru a-i spune persoanei care va este alaturi ca o iubiti.


Alt local la moda preferat atât de parizieni, cât si de turisti este Music Hall Restaurant, decorat in stil futurist si recunoscut pentru preparatele „spectaculare“ pe care le ofera, precum si pentru expozitiile pe care le gazduieste.


Daca vreti ceva cu totul special pentru noaptea indragostitilor, rezervati-va un loc pentru o cina romantica pe vapoarele care strabat Sena. In schimbul unei sume de bani nu tocmai mici va puteti rezerva o masa la unul dintre restaurantele din Turnul Eiffel sau de la Moulin Rouge.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS