10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Toaleta hi-tech pentru iubitorii de confort


O loterie americana on line a decis sa „scoata la bataie“ o toaleta hi-tech, dotata cu minibar, televizor cu plasma, computer portabil si multe alte accesorii. Dupa cum informeaza Tgcom.it, acest model supertehnologic este gândit pentru a satisface toate dorintele in materie de toalete. Producatorii au plecat de la premisa ca, de vreme ce o persoana petrece in medie 11.862 de ore din viata in toaleta, echivalentul unui an, patru luni si cinci zile, ar trebui sa transforme aceasta „sedere“ intr-un moment cât mai placut. Closetul tehnologizat are inclusiv un aparat de pedalat, pentru cei care doresc sa faca miscare chiar si atunci când sunt la toaleta. „Baia e locul perfect pentru a avea propriul tron. Nu ar trebui considerata ca fiind camera cea mai neglijata“, crede Steven Pollyea, vicepresedintele Roto Rooter, compania din Ohio care a realizat ciudata toaleta in valoare de 4.000 de euro.


2.000 de chitaristi pentru „Smoke on the water“


Celebrul magazin de lux Harrods din Londra se pregateste sa intre in Cartea Recordurilor intr-un mod inedit. 2.000 de chitaristi au fost invitati sa cânte simultan aceeasi melodie. Marea intâlnire va avea loc pe 18 februarie, la ora 8.00, când chitaristii vor cânta impreuna „Smoke on the water“ a formatiei Deep Purple, un hit clasic din muzica rock. Recordul precedent dateaza din 1994 si a fost stabilit la Vancouver (Canada), unde s-au adunat 1.322 de chitaristi.


Sex la cote inalte


Mile High Club, sau clubul norocosilor care au facut sex la bordul unui avion, nu va mai fi rezervat doar bogatilor proprietari de avioane particulare. Un om de afaceri britanic a lansat de curând un serviciu care le va permite cuplurilor sa inchirieze un avion cu sase locuri, unde sa se poata bucura de o noapte de pasiune la inaltime. Amorezii vor plati 250 de lire sterline pentru o jumatate de ora, 450 de lire pentru o ora sau 750 de lire pentru o ora si jumatate la bordul avionului.


Cristiano Ronaldo vrea sa devina actor


Cristiano Ronaldo, vedeta echipei de fotbal Manchester United, isi doreste sa devina actor, informeaza site-ul thesun.co.uk. Mijlocasul portughez al lui Manchester, de multe ori acuzat ca „joaca teatru“ pe terenul de fotbal, spune: „M-as vedea in postura de actor, ar putea fi o alegere interesanta pentru viitor“, adaugând insa ca deocamdata se concentreaza pe fotbal. Daca mai târziu ar imbratisa cariera de actor, Cristiano Ronaldo ar calca pe urmele lui Eric Cantona, cel care a facut istorie pe Old Trafford. Dupa ce a pus ghetele de fotbal in cui, francezul a aparut in 13 filme, printre care si pelicula „Elizabeth“, in care a jucat alaturi de Cate Blanchett.


Scarlett Johansson isi doreste un iubit englez


Frumoasa Scarlett Johansson incepe sa se linisteasca dupa despartirea de Josh Hartnett si isi doreste cu disperare sa-si gaseasca fericirea in bratele unui britanic, informeaza site-ul starpulse.com. Actrita, de 22 de ani, s-a despatit de Hartnett anul trecut si deja s-a gândit la un inlocuitor pe placul ei. „Mi-ar placea sa ma intâlnesc cu un englez inalt, brunet si chipes, cu ochi albastri, patrunzatori, si care sa aiba bineinteles un accent londonez impecabil. Cam asta mi-am propus sa mi se intâmple“, a explicat Johansson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS