5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinColantii, din nou la moda

Colantii, din nou la moda

Pentru al doilea sezon consecutiv, colantii sunt o piesa vestimentara de baza ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba doamnelor si domnisoarelor care vor sa-si evidentieze silueta.


De la dresurile viu colorate sau cu modele haioase si pâna la colanti nu a fost decât un pas. Inca de anul trecut, creatorii de moda le-au propus doamnelor si domnisoarelor sa poarte colanti si, desi la inceput acestea s-au aratat destul de circumspecte, in cele din urma au inceput sa-i poarte din ce in ce mai des. In 2007, colantii au devenit un produs vestimentar ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba oricarei femei care tine cont de tendintele modei.


Cu ce ii asortam


Colantii au fost in voga si in anii ’80, astfel ca acum se poate vorbi de o revenire a modei. Creatorii de moda pun un accent deosebit si pe articolele vestimentare cu care ii asortati. Nu este suficient sa-i purtati cu un tricou larg pentru a fi in pas cu noile tendinte. Potrivit designerilor, colantii se vor asorta cu o rochie tricotata sau cu pulovere tip tunica, dar niciodata cu vreo bluza care sa va lase buricul la vedere. Revenirea colantilor in atentia creatorilor de moda este strâns legata de cea a fustelor mini. De acum puteti indrazni sa purtati si fuste mulate si foarte scurte daca le imbracati cu o pereche de colanti. Rochiile tricotate, confectionate din materiale care lasa mai mult sa se intrevada decât sa se ghiceasca trebuie, de asemenea, purtate cu o pereche de colanti. Si fustele midi pot fi asortate cu o pereche de colanti cu un model haios. De fapt, o tinuta terna poate fi salvata daca decideti s-o asortati cu o pereche de colanti intr-o culoare vesela. Comozi, acestia pot fi purtati atât intr-o tinuta de club, cât si pentru o plimbare prin parc, totul depinde de celelalte articole vestimentare cu care decideti sa-i asortati.


Cine ii poarta


Cu siguranta, colantii nu se potrivesc oricarui stil vestimentar si nici nu avantajeaza toate siluetele.


Doamnele care prefera tinutele elegante sau de birou nu vor purta sub nici o forma colantii, decât daca indraznesc sa-si schimbe stilul vestimentar. Nici urmasele Evei care au o constitutie rubensiana nu privesc cu ochi buni reintoarcerea colantilor pe rafturile magazinelor. Mulati pe corp, acestia scot in evidenta si cele mai mici defecte: glezne mai groase, solduri mai pline. Surplusul de kilograme poate fi mascat daca purtati colantii cu un pulover sau o rochie deasupra genunchiului (suficient de lungi pentru a ascunde coapsele) si cu un accesoriu colarat care sa distraga atentia de la formele dumneavoastra.


Si acelea care sunt prea suple trebuie sa asorteze cu grija colantii pentru ca acestia vor scoate in evidenta gleznele prea subtiri. In ceea ce priveste incaltamintea, cizmele lungi, pantofii cu platforma sau balerinii se potrivesc de minune cu o pereche de colanti uni sau cu model.


Daca aceasta piesa vestimentara nu va este defel pe plac, puteti incerca blugii conici, care urmeaza aceeasi croiala ca si colantii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS